Rák és Mérleg

A Rákok toleránsak, érzelmesek, becsületesek, de nagyon hamar megsértődnek. A Mérlegek nagyon hamar váltanak egyik hangulatból a másikba, éppen ezért a két érzelmes csillagjegy nem nagyon tudja megtalálni a közös hangot. Egyetlen szóval képesek bármikor megbántani egymást.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán és Nyilas

Az Oroszlánok a manipuláció mesterei, ambíciósak, és nárcisztikusak. A Nyilasok nagyon őszinték, és nem tolerálják az Oroszlánok manipulálási hajlamait. Az Oroszlánok pedig nem tudják elviselni a Nyilasok hirtelen viselkedésváltozását.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Íme, egy szuper horoszkóp, mely szerencsét hoz az állatöv jegyek mindegyike számára!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: