Hiába látszanak kívülről tökéletesnek, mégis léteznek olyan párkapcsolatok, amelyeknél mintha a sors akarta volna, hogy előbb-utóbb vége legyen. Ha a te kapcsolatod is ilyen lehetett, ne keresd tovább magadban a hibát, inkább gondold végig: valóban összeillettetek egymással? Ezek a csillagjegypárosok látszólag egymásnak születtek, később kiderül, mégsem jönnek ki olyan jól egymással. A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Az Oroszlán és a Rák párkapcsolata

Az Oroszlán és a Rák között elsöprő lehet a kémia, és hihetetlenül jól is mutatnak együtt. Valamiért azonban hosszú távon mégsem igazán működőképes a kapcsolatuk. Az Oroszlán túl széles érzelmi skálán mozog, egyik pillanatban imádja, a másikban talán semmibe veszi a Rákot, aki érzékenysége okán meglehetősen sértődős típus, és nagyon a szívére veszi, amikor párja figyelmen kívül hagyja. Kapcsolatuk idővel agresszióba is fordulhat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Rendkívüli makacsság jellemezheti ma, kedves Oroszlán, amin sokan fennakadhatnak, de ennek ellenére is meglehet, hogy hajthatatlan marad, ám csak akkor legyen ennyire rendíthetetlen, ha biztos benne, hogy tényleg a jót képviseli. Ha azonban kicsit is azt érezné, hogy elmélete kikezdhetõ ebbõl a szempontból, lágyuljon meg a szíve, s az ellenvéleményeket meghallgatva, lazítson kicsit az álláspontján.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-02-06

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: