Hiába látszanak kívülről tökéletesnek, mégis léteznek olyan párkapcsolatok, amelyeknél mintha a sors akarta volna, hogy előbb-utóbb vége legyen. Ha a te kapcsolatod is ilyen lehetett, ne keresd tovább magadban a hibát, inkább gondold végig: valóban összeillettetek egymással? Ezek a csillagjegypárosok látszólag egymásnak születtek, később kiderül, mégsem jönnek ki olyan jól egymással. A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Az Oroszlán és a Rák párkapcsolata

Az Oroszlán és a Rák között elsöprő lehet a kémia, és hihetetlenül jól is mutatnak együtt. Valamiért azonban hosszú távon mégsem igazán működőképes a kapcsolatuk. Az Oroszlán túl széles érzelmi skálán mozog, egyik pillanatban imádja, a másikban talán semmibe veszi a Rákot, aki érzékenysége okán meglehetősen sértődős típus, és nagyon a szívére veszi, amikor párja figyelmen kívül hagyja. Kapcsolatuk idővel agresszióba is fordulhat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

6 csillagjegy, akik között sosem lesz több barátságnál

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: