A Vízöntő és a Bak szerelme

A Vízöntő és a Bak valójában nagyon sok mindenben hasonlítanak egymásra, de legalább ennyi tulajdonságban különböznek is. Mindketten hihetetlenül ambiciózus, elhivatott típusok, kívülről nem véletlenül tűnnek igazi power couple-nek, vagyis ütős párosnak. Azonban míg a Bak stabilitásra, állandóságra és biztonságra vágyik, a Vízöntőnek folyamatos igénye a változás, a szabadság és az újdonság.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Bármit is tervez mára, mindenképpen iktasson be napirendjébe néhány, az ön számára élvezetes tevékenységet. Mozogjon egy kicsit a közeli parkban vagy erdõben, hallgasson zenét futás, vagy házimunka közben, vagy éppen egy aromaterápiás fürdõ közepette ragadjon a kezébe egy jó könyvet, esetleg laptop az ölbe egy kényelmes fotelben és hagyja, hogy elszenderedjen a kedvenc filmjén, sorozatán. Ha így tesz, nem csak testileg frissül majd fel, vagy éppen piheni ki magát, hanem bizony lelkileg is, ami legalább annyira fontos és ép ezért szükséges is, mint az elõbbi!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió és Halak kapcsolata

A Skorpiót és a Halakat is elsősorban az érzelmeik vezérlik, de nagyon másképpen fejezik ki azokat. A Skorpió mély és intenzív, a Halak csendesebb típus, és bár hiába vágynak mindketten kalandra, őrült szerelemre, a felelősség mintha mégis mindenkor a Halak vállát nyomná. A Halak ráadásul könnyen kiboríthatja a féltékenységéről ismert Skorpiót, bár valószínű, hogy félelmei nem ok nélkül alakulnak ki benne.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Ma meglehetõsen sokan kereshetnek önön fogást, kedves Halak, így számos szurkálódó, piszkálódó megnyilvánulással találhatja a mai nap folyamán szembe magát. Bármennyire is próbálják azonban mások kihozni a sodrából, ne engedje, inkább bízzon továbbra is rendületlenül az észérvek erejében. Ha valakit ennek ellenére lehetetlen helyre billentenie, akkor nem is érdemes az illetõvel tovább próbálkozni, inkább vonuljon el és hagyja magára az ilyen reménytelen eseteket! Kár rájuk pazarolni gondolatait!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: