A Vízöntő és a Bak szerelme

A Vízöntő és a Bak valójában nagyon sok mindenben hasonlítanak egymásra, de legalább ennyi tulajdonságban különböznek is. Mindketten hihetetlenül ambiciózus, elhivatott típusok, kívülről nem véletlenül tűnnek igazi power couple-nek, vagyis ütős párosnak. Azonban míg a Bak stabilitásra, állandóságra és biztonságra vágyik, a Vízöntőnek folyamatos igénye a változás, a szabadság és az újdonság.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-24)

Ma egy kisebb zavar támadhat életében, s, ha ez nem is lesz jelentõs, mégis teljesen a hatása alá kerülhet. Meglehet, hogy találkozik valakivel, aki, tán maga sem tudja miért, de nagyon megkapó, csaknem hipnotikus hatással van önre, s ez zavarba ejtheti. Próbálja meg tisztázni magában, miért is lehet ez, s, ha nem megy, hát egyszerûen csak fogadja el, hogy így van, s tegye, amit a szíve parancsol...

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió és Halak kapcsolata

A Skorpiót és a Halakat is elsősorban az érzelmeik vezérlik, de nagyon másképpen fejezik ki azokat. A Skorpió mély és intenzív, a Halak csendesebb típus, és bár hiába vágynak mindketten kalandra, őrült szerelemre, a felelősség mintha mégis mindenkor a Halak vállát nyomná. A Halak ráadásul könnyen kiboríthatja a féltékenységéről ismert Skorpiót, bár valószínű, hogy félelmei nem ok nélkül alakulnak ki benne.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-06-24)

Mindenképpen ügyeljen ma a pontos, precíz munkavégzésre, bármivel is foglalatoskodjon, kedves Halak, egyrészt, hogy ne kövessen el olyan hibákat, amelyek miatt késõbb aztán újból kelljen kezdenie mindent, másrészt pedig, hogy elkerülje a kisebb baleseteket. Jobb félni, mint megijedni, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ő az, akit érdemes messze elkerülnöd a horoszkóp szerint

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: