Hiába látszanak kívülről tökéletesnek, mégis léteznek olyan párkapcsolatok, amelyeknél mintha a sors akarta volna, hogy előbb-utóbb vége legyen. Ha a te kapcsolatod is ilyen lehetett, ne keresd tovább magadban a hibát, inkább gondold végig: valóban összeillettetek egymással? Ezek a csillagjegypárosok látszólag egymásnak születtek, később kiderül, mégsem jönnek ki olyan jól egymással. A horoszkópból kiderülnek a részletek.

Az Oroszlán és a Rák párkapcsolata

Az Oroszlán és a Rák között elsöprő lehet a kémia, és hihetetlenül jól is mutatnak együtt. Valamiért azonban hosszú távon mégsem igazán működőképes a kapcsolatuk. Az Oroszlán túl széles érzelmi skálán mozog, egyik pillanatban imádja, a másikban talán semmibe veszi a Rákot, aki érzékenysége okán meglehetősen sértődős típus, és nagyon a szívére veszi, amikor párja figyelmen kívül hagyja. Kapcsolatuk idővel agresszióba is fordulhat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Partnerével néhány igen mély beszélgetés után, úgy tûnik, erõsödhet az önök közt lévõ kapcsolat. Ha még nem kötelezõdtek el egymás iránt, úgy most az is kilátásba kerülhet. Ne feledje, kedves Oroszlán, hogy egy kapcsolatban nagyon fontos a kompromisszum és bizony néhány gyakorlati kérdésben, mint a pénz, a munka, vagy egyéb személyes szokások, kénytelen belemenni néhányba annak érdekében, hogy azzal lehessen örökre, vagy továbbra is, akit szívbõl szeret.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2021-06-08

A Vízöntő és a Bak szerelme

A Vízöntő és a Bak valójában nagyon sok mindenben hasonlítanak egymásra, de legalább ennyi tulajdonságban különböznek is. Mindketten hihetetlenül ambiciózus, elhivatott típusok, kívülről nem véletlenül tűnnek igazi power couple-nek, vagyis ütős párosnak. Azonban míg a Bak stabilitásra, állandóságra és biztonságra vágyik, a Vízöntőnek folyamatos igénye a változás, a szabadság és az újdonság.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Vízöntõ. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: