Ezek a csillagjegyek rettegnek attól, hogy el kellene magukat kötelezniük a párjuk mellett. Vajon, miért tűnik mindez ennyire rémisztőnek? Miért félnek a tartós párkapcsolattól? A horoszkóp meglepő és igencsak elgondolkodtató információkat fed fel róluk. Vajon te is köztük vagy?

A Bika önfejű

A Bika sok egyéb ismertetőjegye mellett az önfejűségéről, a makacsságáról is ismert. Meglehetősen kényelmes típus, amiben jól érzi magát, azon nem változtat. Kétségtelenül romantikus típus, a szerelemben nagyon kitartó, hiszen a párkapcsolat különösen fontos a számára. Viszont kényelmessége okán semmit nem siet el, sőt, ha lehetséges, mindent halogat, olyan ráérünk arra még stílusban. A Bika kényelme vagy inkább a lustasága miatt nem kötelezi el magát, úgy gondolja, lesz arra még ideje később is. Csak legyen, aki mindezt kivárja mellette…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-16 - A mai kifejezetten szeszélyes napnak ígérkezik...

A Szűz könnyen csalódik

A Szűz vitathatatlanul maximalista. Egyetlen részlet sem kerüli el a figyelmét, gyorsan kiszúrja nemcsak a munkájában, de az emberekben is azt az apró dolgot, ami ellenérzést vált ki belőle. Az ő tetszését csöppet sem egyszerű elnyerni. Nagyon magasra helyezi az elvárásait, ezért nem is kéne meglepődnie, hogy miért csalódik olyan sokat a szerelemben. Ha valami nem az, amire gondolt, amit szeretne, arról gyorsan lemond. A párkapcsolattal is pontosan ugyanígy tesz. Mégis hogyan kötelezhetné el magát bárki mellett is, ha esélyt sem ad a másiknak a bizonyításra?

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: