Ezek a csillagjegyek sosem javulnak meg. Nem szívesen kötelezik el magukat, inkább élik a saját elveik mentén az életüket. Mindez pedig esetükben azt jelenti, nem könnyen mondják ki a boldogító igent. Ők vágynak a legkevésbé a tartós párkapcsolatokra, a házasságra. Az elköteleződés ugyanis az egyik legrémisztőbb gondolat. Melyek ezek a csillagjegyek? A horoszkópból kiolvashatók a részletek. Te vajon köztük vagy? És a párod?

A Vízöntő a legszabadabb csillagjegy

A Vízöntő lazának, vidámnak, gondtalannak mutatja magát. A lelke mélyén ugyanakkor retteg az elköteleződéstől, a házasságtól egyenesen menekül, mert attól fél, ha átadja magát a szerelemnek, darabokra törik a szíve. Ha a félelme ráadásul be is következik, még kevésbé nyitott az elköteleződés felé. Úgy gondolja, ő nem áll készen a komoly párkapcsolatra, a házasságra pedig végképp alkalmatlan. Rendkívül önálló, tudja, mit akar, valójában nincs szüksége támogatásra ahhoz, hogy megállja a helyét a világban. A szabadsága egyébként is mindennél és mindenkinél fontosabb, és ebben ő egészen biztosan sosem változik és sosem javul meg.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezeknek a csillagjegyeknek van a legtöbb titka

Az Ikrek maga sem tudja, mit akar

Az Ikrek csillagjegyet nem könnyű kiismerni. Folyton változnak az érzései. Egyik nap valósággal retteg a szerelemtől, a következő napon pedig semmi mást nem akar jobban, mint szeretni. Alapvetően vágyik a párkapcsolatra, és jól érzi magát benne egészen addig, amíg nem fogja el az unalom. Ilyenkor inkább szakít és továbblép, aztán a magánytól meg attól retteg, hogy talán mégis rossz döntést hozott. A házasság gondolata eleinte csábító, kifejezetten bulinak, vidámságnak, izgalomnak tűnik, aztán pontosan ugyanennyire válik félelmetessé. Az sem véletlen, ha egyik nap rajong érted, a következőben pedig azt sem érted, mégis baja lehet. Kiszámíthatatlanságán képtelen változtatni.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy most szíve szerint, teljesen máshol lenne, vagy abszolút mást csinálna, mint amit muszáj. Ne tetézze azzal a dolgokat, hogy belegondolva mindebbe, lehangolja magát, inkább próbálja meg a dolgok jó oldalát is észrevenni, s valahogy, pozitívan felfogni a jelen helyzetet, akkor nem csak az idõ fog gyorsabban telni, de sokkal jobb kedvre is derülhet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: