Vannak csillagjegyek, akik a szakítást követően is barátok maradnak. Akikről most esik szó, messze elkerülik az exbarátokat vagy -barátnőket. A horoszkóp szerint ők azok, akik végleg rád csapják az ajtót, és soha többé nem látod őket. Talán jobb is így. Te is köztük vagy? És az exed?

A Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Vízöntő a szakítást követően nem barátkozik, valójában tudni sem akar többé rólad. Főként, ha te kezdeményezted a lezárást. Annak ellenére, hogy barátságos típus, nem igényli, hogy jóban maradjatok egymással. A múlt többé nem foglalkoztatja, a jelenre és a jövőre koncentrál, abba pedig nem férsz bele többé.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak (december 22. – január 20.)

A Bak talán a legengesztelhetetlenebb csillagjegy. Ő sem barátkozik a szakítást követően. Ha a lezárás mellett döntött, nincs nála visszaút, nem tart fenn többé barátságot veled. Ha még a szívét is összetörted, sosem felejt, és sosem bocsát meg. Mondhatni, feketelistára kerülsz a szívében.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió (október 24. – november 21.)

A Skorpió az egyik legféltékenyebb csillagjegy. Viselkedése már a kapcsolatában sem szerencsés, de a szakítást követően sem az. Hosszú ideig gyötrődik, amikor új társra találsz, képtelen elfogadni, hogy mást szeretsz, mással érzed jól magad. Ne is próbáld a barátságát keresni, esetében ez szóba sem jöhet a szakítást követően.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nem csak sokat dolgozhat, hanem, mindeközben, sokat tapasztalhat, és ez által tanulhat is szakmai téren, ami érdemben hozzátehet az elkövetkezendõ napok sikereihez! Legyen nyitott és kíváncsi, ahogy mindig, és ne ódzkodjon kérdezni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: