Ezek a csillagjegyek szinte elfutnak a szerelem elől. Nem mintha nem szeretnének igazán szerelmesek lenni, csak éppen nem mindig tudnak mit kezdeni az érzésekkel. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

A Mérleg

A Mérlegről sokan talán nem is feltételeznék, mennyire hajlamos lehet elfutni a szerelem elől. Bármennyire is vágyik az őszinte és igaz párkapcsolatra, mégis nehezen enged közel másokat a lelkéhez. A csalódások helyett inkább magába zárja az érzéseket, és a saját céljaira fókuszál. Miközben nagyon is ott motoszkál a fejében a szerelem gondolata, nem igazán tesz erőfeszítéseket, hogy el is érhesse azt.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő

A Vízöntő is csak nagyon nehezen enged közel a lelkéhez bárkit is. Nagyon szívesen gondoskodik másokról, de a szerelem felé már ő sem tesz lépéseket. Az érzelmeit alapból sem képes kimutatni, annak ellenére sem, hogy valójában nagyon is mélyen érző típus. Visszafogott, távolságtartó, gyakran kifejezetten hűvösnek tűnik. A Mérleghez hasonlóan ég benne a randevúzási vágy, de a legtöbbször nem találja a szerelemhez vezető utat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: