A most következő csillagjegyek szülöttei a zodiákus vérbeli pókerarcai. Soha, vagy legalábbis nem egykönnyen árulják el, hogy mit is gondolnak vagy éreznek valójában…

Bak

A Bak jegy szülöttei gyakorlatias és határozott személyiségek. Két lábbal állnak a földön és minden körülmények között képesek megőrizni a hidegvérüket. A pozitív és a negatív érzelmeiket egyaránt, következetesen elrejtik. Ők azok, akik a legnehezebben mondják ki a szeretleket, de azok is, akiktől nem fogsz látványos dühkitöréseket látni. Mindez nem jelenti azt, hogy a szilárd, megingathatatlannak tűnő felszín alatt ne lennének mély érzéseik vagy akár belső vívódásaik. Nagyon is vannak. A tudatosságuk azonban sokkal erősebb annál, mintsem hogy hagynák ezeket eluralkodni magukon annyira, hogy akár csak kicsit is sebezhetőnek tűnjenek. Azt már nem!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha ezt megteszed, végképp kiszeret belőled! Szakítási okok csillagjegyek szerint!

Vízöntő

A Vízöntő természeténél fogva kemény dió. A zodiákus misztikusa, a legnehezebben megfejthető csillagjegy, melynek szülöttei hajlamosak úgy viselkedni, mintha nem is ebből a galaxisból származnának. A külső szemlélő számára kifejezetten ridegnek, érzéketlennek is tűnhetnek. Ha megpróbálod logikusan értelmezni egy Vízöntő megnyilvánulásait, reakcióit, abba bizony könnyen beletörhet a bicskád. Masszív, áttörhetetlen védőfalat képesek húzni maguk köré, melyhez aztán igen makacsul ragaszkodnak, teszik mindezt elsősorban annak érdekében, hogy a titkaikból senki ne sejthessen meg semmit, és megmaradhassanak különcnek. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A Szűz egészen speciális pókerarcot visel: folyamatosan fintorog. A jegy szülöttei a jóra és a rosszra, a negatív és a pozitív fejleményekre vagy épp érzelmekre is nagyon hasonló módon reagálnak. A megnyilvánulásaikban szinte mindig van egyfajta távolságtartó rosszallás, emiatt pedig náluk valójában sosem tudhatod, hogy miképp is viszonyulnak egy szituációhoz vagy akár egy másik emberhez.  

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: