Ezek a csillagjegyek kétségtelenül vezetői szerepre születtek. Kifejezetten rosszul érzik magukat olyan munkahelyen, ahol nem irányíthatnak, és nem használhatják a kreativitásukat, az önállóságot. Vajon te is köztük vagy? Minden kiderül a horoszkópból.

Kos

Mindenben elsőnek akar lenni. Az első, esetében a legeslegjobbat jelenti. Győztes típus, aki a versenyszellemet új szintre emeli. Született, ellenállhatatlan vezető, rendkívül céltudatos, és nagyon motivált. Ennek megfelelően akkor teljesít a legjobban, amikor ő határozhatja meg a trendeket, az újdonságokat, feltűnő kijelentéseket tehet. Ő a legkeményebb kihívásoknak is képes megfelelni. Sőt, ilyenkor érzi magát igazán elemében.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-12)

Köthet ma néhány olyan új ismeretséget, melyek a késõbbiek folyamán még fontos szerepet tölthetnek majd be életében. Ezek megkötése közben, legye olyan, amilyen mindig is lenni szokott, közvetlen, barátságos és nyílt, hiszen az elsõ benyomás nagyon fontos! És még valami: ne spóroljon semmiképpen a mosollyal!

Oroszlán

Uralkodó bolygója a Nap, ami egyúttal a naprendszer középpontja is. Ő pontosan az a típus, aki imádja, ha róla szól minden. Akkor boldogul a legjobban, amikor utat engedhet élénk képzeletének, a kreativitásának. Karizmatikus és szórakoztató személyiség, gyermeki természete vonzóvá és elragadóvá teszi. Akkor a legboldogabb, ha a figyelem középpontjában lehet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-12)

Akármennyire is tûnjön jónak egy ajánlat, ne ugorjon rá azonnal, kedves Oroszlán, mert most könnyen elkerülheti figyelmét néhány körülmény, melyek döntõen befolyásolhatják az üzlet végkimenetelét, ráadásul, nem feltétlenül az ön javára. Ettõl persze még lehet, hogy csak rémeket lát, mindenesetre, nem árt az óvatosság, s, ha komoly a szándék, nem jelenthet problémát egy kis gondolkodási idõ!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: