Ezek a csillagjegyek kétségtelenül vezetői szerepre születtek. Kifejezetten rosszul érzik magukat olyan munkahelyen, ahol nem irányíthatnak, és nem használhatják a kreativitásukat, az önállóságot. Vajon te is köztük vagy? Minden kiderül a horoszkópból.

Kos

Mindenben elsőnek akar lenni. Az első, esetében a legeslegjobbat jelenti. Győztes típus, aki a versenyszellemet új szintre emeli. Született, ellenállhatatlan vezető, rendkívül céltudatos, és nagyon motivált. Ennek megfelelően akkor teljesít a legjobban, amikor ő határozhatja meg a trendeket, az újdonságokat, feltűnő kijelentéseket tehet. Ő a legkeményebb kihívásoknak is képes megfelelni. Sőt, ilyenkor érzi magát igazán elemében.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

Jó ötlet lehet ma, ha barátaival tervez programot. Mindenképpen valami mûvészi, intuitív rendezvényre próbálja meg elcsábítani õket, mert ez nemcsak, hogy színesíti beszélgetéseiket, de ezen a napon ön is rendkívül fogékony a mûvészetek irányában. Felébredhet önben a vágy egy utazás iránt, s eljátszadozik a gondolattal, hogy mennyire szeret utazni, távoli helyekre ellátogatni. Ne habozzon, tervezze meg kései nyaralását és vágjon neki az útnak.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Oroszlán

Uralkodó bolygója a Nap, ami egyúttal a naprendszer középpontja is. Ő pontosan az a típus, aki imádja, ha róla szól minden. Akkor boldogul a legjobban, amikor utat engedhet élénk képzeletének, a kreativitásának. Karizmatikus és szórakoztató személyiség, gyermeki természete vonzóvá és elragadóvá teszi. Akkor a legboldogabb, ha a figyelem középpontjában lehet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-07)

A mai napon meglehetõs anyagi többlet állhat a házhoz, vagy legalább egy olyasfajta lelhetõség kerülhet képbe, ami hosszútávon igencsak jövedelmezõnek ígérkezik. Ha most ügyesen bánik a pénzzel, vagy sikerül jól kihasználnia az új pénzszerzési alternatívákat, akkor minden bizonnyal jobb anyagi helyzetbe kerülhet, mint eddig bármikor.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Augusztusi szerelmi horoszkóp: Veszélyes lehet a párkapcsolatokra, ami történik

Augusztusi szerelmi horoszkóp: Veszélyes lehet a párkapcsolatokra, ami történik

Mindenki szabadságra vágyik, ez pedig nem kedvez a régi szerelmeknek. Olvasd el, mit ígér az augusztusi horoszkóp!

Cikkajánló Tovább olvasom

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: