Ezek a csillagjegyek titokban mindenkit gyűlölnek. Sőt előfordul, hogy nemcsak titokban, hanem nyíltan kimutatják az ellenérzéseiket. Ők lehetnek a legbosszantóbb, legundokabb szomszédok, ismerősök, azok az emberek, akik alapból is mindenen problémáznak. Leginkább saját magukkal van gondjuk, amit persze sosem ismernek be. Ezúttal kifejezetten érvényes, akinek nem inge, ne vegye magára ezt az őszinte horoszkópot.

A Skorpió nagyon tud gyűlölni

Nem állítható a Skorpióról, hogy ő soha senkinek nem okozna csalódást, ahogyan az is kétségtelen, ő a leggyanakvóbb típus. Nála senki sem ártatlan, egészen addig, amíg az ellenkezőjét nem bizonyítja. Arra viszont meglehetősen kevés az esély. Kívülről nagyon megbízhatónak és szavahihetőnek tűnik, közben igencsak lesújtó képet alakít ki magában rólad. Nagyon érzékeny típus, ezért sosem tudhatod, éppen mit mondtál vagy tettél, amivel a lelkébe gázoltál. Csak azt látod, nem szól hozzád, haragszik rád, és magában már bosszút forral. Soha nem bocsát meg, ha egyszer megbántottad, de a cinikus megjegyezései elől sem menekülhetsz. Egy idő után rájössz, ő az, aki nem felejt, és mindenkinél erősebb benne a gyűlölet.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Skorpió, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek sikerre születtek! Nézd meg, hogy te köztük vagy-e!

A Bak titokban gyűlölködik

A Bak visszafogott és szigorú stílusához nem illene, ha nyíltan felvállalná a gyűlöletét. A leginkább akkor gyűlik fel benne az indulat és a negatív érzelem, amikor többször is visszautasítják a javaslatait vagy megkérdőjelezik a szakértelmét. Úgy gondolja, a feladatait nagyszerűen végzi, ezért őt egyáltalán nem kellene ellenőrizni. Való igaz, ő az egyik legmegbízhatóbb csillagjegy, keményen, szívósan, szorgalmasan végzi a feladatait, ezért rettenetesen gyűlöli, amikor valaki nagyítóval vizslatja a munkáját. Nincs szüksége és csöppet sem igényli a kéretlen tanácsokat, javaslatokat, attól a mondattól pedig, hogy „szerintem, ezt így kéne csinálni”, végképp kiveri a hideg veríték. Ilyenkor érzi azt, hogy csupa idióta veszi körül, akiket persze szívből gyűlöl.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: