Ezek a csillagjegyek a horoszkópok szerint tökéletesen összeillenek. Bámulatos párost alkotnak, megértik és kiegészítik egymást. A csillagok üzenete szerint valódi lelki társara találhatnak egymásbank, a boldogság így valóban csak rajtuk múlik. Vajon te és a párod is köztük vagytok?

A Nyilas és a Halak szerelme

Érzelmileg a Nyilas és a Halak bámulatos kiegészítik egymást. A tűz (Nyilas) és a víz (Halak) találkozik ugyanis, ahol a víz nem kioltja a tűzet, hanem éppen ellenkezőleg, a tűz melegíti fel a vizet. Mindketten vágynak a harmóniára, romantikusak, elbűvölőek. A Nyilast lenyűgözi a Halak kreativitása és fantáziája, utóbbit pedig párja szenvedélye és nyitottsága, optimista szemlélete inspirálja a leginkább. Nagyra értékelik a másik tulajdonságait, empátiával, megértéssel fordulnak párjuk felé. Mindkettőjüknek szüksége van időnként az egyedüllétre, a szabadságra, amit természetesen gondolkodás nélkül megadnak egymásnak. Problémát a túlzottan is intenzív és heves érzelmek okozhatnak közöttük, ugyanis mindketten hajlamosak a drámára. Miután a kezdeti fellángolás és elsöprő szerelem átvált a tartósabb és nyugodtabb szeretet érzésébe, az érzelmi játszmák is megszűnnek közöttük. Nem véletlen, hogy kapcsolatuk tökéletesnek mondható.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-30)

Intuitív természete ma összezavarhatja, kedves Halak. Bizony Ön nagyon érzékeny környezete rezdüléseire, változásaira, és akár csak egy picike zavar is rossz közérzetre adhat okot, addig, amíg nem tudja megállapítani, mi is lehet a baj forrása. Ettõl a nyugtalanító érzéstõl stresszesnek érezheti ma magát, ám ne aggódjon, ez a kétségbeejtõ állapot nem tart sokáig, s minden újra visszakerül a szokott ritmusába.

Mi a titkos fegyvered horoszkópod szerint?

A Kos és a Szűz párkapcsolata kiállja a próbákat

A Kos és a Szűz természetes módon egészítik ki egymást. A tűz (Kos) fölmelegíti és táplálja a földet (Szűz), a föld pedig élteti a tüzet. Míg a Kos ötletel és kitalálja a közös programokat, addig a Szűz bámulatosan és minden részletre gondosan odafigyelve szervezi meg azokat. A Kos fejjel menne a falnak, a Szűz visszarántja őt a nagyobb balesettől. Nagyra értékelik egymás munkáját, segítik, inspirálják a másikat. Amikor a Kos túlzottan lelkesedne, a Szűz finoman visszahúzza őt a talajra. Együtt és közösen valójában bármire képesek lehetnek. A céljaik hasonlóak, egy irányban haladnak. Nem mellesleg a hálószobában is remekül kiegészítik egymást. Nem is kérdés, őket a sorsuk is egymásnak teremtette.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-11-30)

Könnyen megeshet, hogy ma valaki olyan megy kissé az idegeire, akit alapvetõen nagyon is szeret, mondjuk egy barátja, esetleg szerelme. Ha nehéz is elviselni, kissé komolytalan hozzáállását a dolgokhoz, legyen elnézõ vele, hiszen szinte biztos, hogy túlzó játékossága nem tartalmaz destruktív elemeket, s egész biztosan szándékossággal sem bír. Ma õ egyszerûen ilyen, fogadja el, s, ha komolyabb társaságra vágyik, azt inkább keresse máshol, ha már minden kötél szakad.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: