A Skorpió

A Skorpió pontosan tudja, mit és hogyan akar elérni az életében. Igyekezetében képtelen várni, képtelen lehet türelmet gyakorolni, ezért inkább megcsinálja a munkát egyedül, mintsem másokra várjon. Viszont így az eredménnyel is mindenkor maximálisan elégedett.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak

A Halak valódi művész, amikor a céljaira, az elhatározásáról esik szó. Ő sosem követel, mégis mindig eléri, amit szeretne. Csak finoman és óvatosan kér valamit, egyszerűen bekúszik a másik ember bőre alá, és képtelenség a kérésének ellenállni. Ha a vágyairól van szó, finom eszközökkel manipulálni is hajlandó.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ilyen gyorsan esnek szerelembe az egyes csillagjegyek: Valakinek egy pillantás, valakinek egy örökkévalóság

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: