Az asztrológia szerint a négy elem csillagjegyei közül egyesek kifejezetten passzolnak, míg mások éppen ellenkezőleg, nem képesek jó párost alkotni. Példának okáért a Föld jegyek jól kijönnek a szintén Föld jegyűekkel és jól illenek a Víz jegyekhez. A Tűz jegyek jól megértik egymást és a Levegő jegyekkel is remek kettőst tudnak alkotni. Akik jellemzően nem passzolnak össze, a Föld és Levegő, Víz és Tűz, Levegő és Víz, Föld és Tűz. Ám tudjuk, hogy nem mindig az eszünkre hallgatunk párválasztás során, hanem hagyjuk, hogy elragadjon minket a szenvedély. Ilyenkor szoktak a következő párosok születni, akik között a kapcsolat cseppet sem felhőtlen, ám a vonzalom annál erősebb!

KOS & SKORPIÓ

Ezeknek a jegyeknek jellemzően nagyon tüzes a szerelmi viszonyuk. Mindkettejük a Mars uralma alatt áll és a szenvedély az alapja az erős köteléküknek. Érdemes felkészülniük az aktív ágyjelenetek mellett a lobbanékony kommunikációra is. Nehezen válnak el egymástól, ám ha ez megtörténik, a Kos szinte azonnal egy másik kapcsolatba veti bele magát vigaszképpen.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

MÉRLEG & HALAK

Amikor az álmodozó Halak és az idealista Mérleg találkozik, akkor kezdetét veszi egy képzelet gazdag regény. Abbéli vágyuk, hogy elszökjenek együtt a valóság elől, egy olyan idilli leplet képez, amellyel egy időre a közöttük lévő problémákat is le tudják takarni. Mindketten szentimentális gesztusokkal próbálják boldoggá tenni a másikat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: