OROSZLÁN & BIKA

Egy élettel teli és érzelmes kapcsolat alakul ki közöttük. Ők alkotják azt a párost, akik mindenkit ingerelnek a nyilvánosságban, mivel nem kendőzik egymást iránti érzelmeiket. Az Oroszlán figyelmet és elismerést, a Bika egyszerűen csak kényelmet kíván. Amikor probléma merül fel kettejük között, egyikőjük sem hajlandó a hibás szerepébe helyezkedni. Mind a ketten makacsak és úgy akarják intézni a dolgokat, ahogyan az nekik tetszik.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

NYILAS & SZŰZ

Ez a két jegy ellensúlyozza egymást, ugyanakkor egyszerre képesek az őrületbe kergetni a másikat. A Nyilas laza természet, aki szeret új ismeretségeket kötni, új helyeket felfedezni. A Szűz visszafogott és hajlamos mindenkit analizálni a környezetében, cseppet sem spontán.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-02-14 - A mai nap, míg egyrészrõl meghitt és kellemes, várva várt...

BAK & VÍZÖNTŐ

Mind a két jegy a Szaturnusz uralma alatt van, ezért erős kötelék alakulhat ki közöttük, ugyanakkor a Bak a hagyományok és szabályok tisztelője, aki másoktól is hasonló hozzáállást vár el. A Vízöntő ezzel szemben lázadó, ki nem állhatja a korlátokat, amelyeket rendre próbál áthágni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: