Mindannyiunkkal, óhatatlanul előfordul, hogy megfeledkezünk valamiről. A most következő négy csillagjegy szülötteivel viszont az átlagnál gyakrabban fordul elő…

Halak

A Halak szülöttei sok időt töltenek a saját fantáziavilágukban, miközben a valóságtól átvitt és gyakorlati értelemben is hajlamosak elszakadni. Ők azok, akik szinte folyamatosan elhagynak valamit, megfeledkeznek a beígért találkozókról és bizony a születésnapok, évfordulók fejben tartása sem az erősségük. A legegyszerűbben úgy tudnak tenni a feledékenységük ellen, ha a mindennapi, praktikus dolgokat is fantáziaképekhez kötik, ezeket ugyanis a lehető legnagyobb részletességgel képesek bármikor felidézni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma olyan információk birtokába juthat, kedves Halak, melyek nagyszerû új távlatokat nyithatnak, s nagyon jövõbemutatónak mutatkoznak. Az sem kizárt, hogy egy régi, akkor még kihasználatlanul maradt, lehetõség réved fel a hallottak kapcsán önben, ami jelenlegi helyzetében már sokkal reálisabbnak tûnik, mint egykoron. Gondolkozzon el komolyan azon, hogy talán mindjárt érdemes is lenne lépni valamit!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp - Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha mindent hátra hagyva elmenekülne?

Kos

A Kosok zsúfolt és pörgős életet élnek, rendszerint több mindent csinálnak párhuzamosan, ennek következtében pedig megtörténik, hogy a nagy pörgés közepette elfeledkeznek bizonyos dolgokról. Mivel a memóriájuk alapvetően nagyon jó, ezért a fontos ügyeket mindig fejben tartják, azonban az apróságok vagy az olyasmik, amiknek személy szerint nem tulajdonítanak kellő jelentőséget, könnyen elvesznek a rengeteg információ között. Bár olykor megpróbálkoznak azzal, hogy listákat, emlékeztetőket készítsenek és azokhoz próbálják tartani magukat, valójában ez a legkevésbé sem az ő műfajuk. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: