A legritkább csillagjegyek

A statisztikák szerint januárban születik a legkevesebb ember, a február pedig az év legrövidebb hónapja. Ezek okán a január 20. és február 18. közé eső Vízöntő a legritkább csillagjegy mind közül. Ettől persze még számos híresség is született ebben a jegyben, így például  Wolfgang Amadeus Mozart, Galileo Galilei, Paul Newman, Neil Diamond, Shakira, Laura Dern vagy épp Christian Bale.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Vízöntõ. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A második legritkább csillagjegy a március 21. és április 19. közötti Kos, eszerint tehát a nyár közepe sem különösebben kedvez a fogantatásoknak. A harmadik legritkább jegy a Nyilas. A november 22. és december 21. közötti időszakra esik ráadásul az a hét is, amikor a legeslegkevesebb embernek van születésnapja: november 22-től 28-ig.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Nyilas, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-02-11

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: