Ezek a csillagjegyek az ágyban tökéletesen összeillenek. Hihetetlenül szenvedélyesek, vibrál közöttük a levegő, gyakran már az első találkozáskor ellenállhatatlan vonzerőt éreznek a másik iránt. Vajon te és a párod is közéjük tartozol? A horoszkópból kiderül.

A Nyilas és a Vízöntő mágnesként vonzódik egymáshoz

Semmit sem gyűlöl a Nyilas jobban, mint túlzottan hosszú ideig ugyanazon a helyen maradni. Az ő lelke szabad, ezért folyton menne, hogy újabb és újabb tapasztalatokat, ismereteket gyűjthessen. Imád utazni, ha tehetné, az egész világot bejárná. Nem véletlenül vágyik olyan társra, aki hozzá hasonlóan gondolkodik, nyitott, független és önálló típus, nem mellesleg sosem számoltatja el az idejével. A Vízöntő személyében a tökéletes partnerre bukkanhat. Ő sem szereti az elvárásokat, az unalmat, az egyhangúságot, a rutinfeladatokat. Mindketten kedvelik a társaságot, szívesen kirándulnak, töltik aktívan a szabadidőt. Nem mellesleg a hálószobában is valódi újítók, szívesen kipróbálnak bármit, könnyedén hangolódnak egymásra, szavak nélkül is pontosan érzik, párjuk mit és hogyan szeretne a leginkább. Az biztos, őket a sors is egymásnak rendelte.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-11-14

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: