Meg sem gondolnánk, de emberek milliói élnek körülöttünk, akik a látszat ellenére szeretethiányos személyek és nem boldogak lelkük mélyén.

Ők azok, akik már gyerekkorukból hoztak magukkal valamit, ami egész életükre kihat. Nem kaptak gyerekként annyi szeretetet, amennyit kellett volna és emiatt egész életükben ennek hiányában élnek.

Lássuk melyek a szeretethiányos ember legfőbb jellemvonásai!

Jól manipulálnak

Az egyik legnagyobb dolog, amihez értenek mások manipulálása és a bűntudat ébresztése bennük. Állandóan megsértődnek, ha valami nem az elképzeléseik szerint alakul. Általában egy ilyen ember soha nem ismeri el, ha hibázott, viszont remek képessége van a bűnbakok kereséséhez.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Sok barátja már igazán hiányolja társaságát kedves Bak. Miért nem megy el velük ma este egy kicsit kikapcsolódni? Próbálja félretenni egy napra családi dolgait, munkahelyi problémáit és lazítson azokkal, akikkel igazán el tud lazulni. Ne feledje, ha nem ragadja meg ezeket a pillanatokat, akkor az élet nagy örömeirõl is lemond.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti horoszkóp (február 10 - 16.) - A Mérleg határtalanul boldognak érzi magát, a Bak jó...

Birtoklási vágy

Elvárja, hogy mindig ott légy mellette, amikor az ő kedve úgy óhajtja. Ha véletlenül még sem így alakulnak a dolgok, hatalmas bűntudatot képes ébreszteni benned amiért nem voltál mellette. Követelőző és nem szereti, ha másokkal is foglalkozol rajta kívül, mivel úgy érzi, ő érdemli a legtöbb figyelmet.

A szeretet koldusa

Szomjazik arra, hogy nap mint nap meg legyen dicsérve, elismerjék tetteit, tudtára adják mennyire fontos. Próbáld ki, hogy egyszer egyetértesz vele, amikor kritizálja magát. Élete legnagyobb meglepetése lesz tőled.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: