Kos

Tekintve, hogy mennyire pörgős és aktív életet élsz, az általad választott könyvnek azonnal meg kell ragadnia a figyelmedet. Csak abban az esetben nem teszed le a remekművet az ötödik oldal elolvasása után, ha rögtön lenyűgöz – vagy, ha a karriereddel, fejlődéseddel kapcsolatos a téma. Utóbbiról szívesen és sokat olvasol, hiszen mindig örömmel állsz a kihívások elé és nem bírnád elviselni, ha versenytársaid, kollégáid bármiben is leelőznének. Ha pedig az ízlésedet közelről vizsgáljuk, minden történet jöhet, ami letehetetlenül izgalmas és kalandos.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Bika jegyűként a nőiség kérdése nagyon fontos téma számodra, így jól passzolnak hozzád a különböző, nőkről szóló történetek. Kedveled a romantikus regényeket, szereted, ha a történet fordulatos, érzelmes és sok-sok élményt leír. Ez a témakör az egyik gyengéd, a másik viszont alighanem az evés és a főzés. Nehezen tudsz úgy kijönni egy könyvesboltból, hogy ne ragadná meg a figyelmedet valamilyen izgalmas recepteket felsorakoztató kötet. Ezeket nem is feltétlenül a gyakorlati oldaluk miatt kedveled, hanem mert már a képeket is örömmel nézegeted. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez lesz a legszerencsésebb napod 2021-ben a csillagjegyed alapján

Ikrek

Akárcsak a Kosokat, úgy téged is csak akkor köt le egy könyv, ha azonnal rá lehet kattanni. Nem kifejezetten erősséged a kitartás, ám annál kíváncsibb vagy, ezért az izgalmas, fordulatos regények a legjobbak számodra. Leginkább azok a könyvek tudnak lenyűgözni hosszabb távon, amikben különböző sorsok gabalyodnak össze. Minél több helyszínen játszódik a történet, minél bonyolultabb és lehetetlenebb a sztori, annál jobb. Szereted az utazással kapcsolatos könyveket is, amiknek nem kell feltétlenül fikciónak lenniük. A laza stílusban megírt útleírások a gyengéid közé tartoznak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Rákjegyűként számodra meghatározó élményeket jelentenek a szívmelengető, romantikus regények és a családi történtek. Imádod a happy endet, úgyhogy szó sem lehet arról, hogy egy bonyolult és szövevényes sztorinak szomorú vége legyen. Ezt többnyire már jó előre ellenőrizni szoktad, mielőtt belevágsz egyáltalán az olvasásba. Annál jobban kedveled viszont, ha mélyre áshatsz az emberek természetében, a legrejtettebb titkok között kutakodhatsz, és persze közelebbről megszemlélheted az igazi, nagybetűs Szerelem legyőzhetetlenségét.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: