A születési dátumunk sok mindenben meghatározhatja a személyiségünket és a ránk jellemző tulajdonságokat – legalábbis sokan vagyunk, akik a horoszkópokat bújva reméljük, hogy minél több mindent megtudhatunk ezáltal önmagunkról. Csakhogy könnyen előfordulhat: a pozitív dolgok mellett negatív tulajdonságokkal is találkozunk a saját magunk jellemzése közben. Hiszen senki sem tökéletes. Akár tetszik, akár nem, bizony mindannyiunknak lehetnek olyan tulajdonságai, amik esetleg nem tetszenek másoknak. Mutatjuk: ezek a tulajdonságaink bosszanthatják a legjobban a környezetünket a horoszkópunk szerint.

Kos

Nagyon erős akaratúak a Kosok. Emellett energikusak, versenyszelleműek, impulzívak. Mindez könnyen úgy tűnhet mások számára, hogy arrogánsak, főnökösködőek – mert sokszor nem veszik figyelembe, hogy a környezetükben élők lehet, nem olyan gyorsak és akaratosak, mint ők.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Legidegesítőbb tulajdonságod-horoszkóp – bele se kezdj, ha nem akarsz tudni róla!

Tipp: Mielőtt cselekszenek, hagyjanak egy kis szünetet másoknak, hogy felkészüljenek.

Bika

Makacsok és túl kényelmesek. Vagyis a változás szinte fájdalmat okozhat a számukra. Hajlamosak a halogatásra. Nem meglepő, ha ez a tétova lassúság egyeseket felbosszant. Gondoljunk csak egy Kosra ebben a helyzetben!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tipp: Próbáljanak meg egy kicsit aktívabbak lenni, másokkal együttérezve cselekedni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei meglehetősen szkeptikusak, és olykor igen kegyetlenek is képesek lenni a kommunikációjukban. A szókimondó, kekeckedő stílus pedig igen bosszantó lehet mások számára.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2022-03-15

Tipp: Próbáljanak többet relaxálni, meditálni, hogy a saját stresszüket ne vigyék át másokra.

Rák

A jegy szülöttei jellemzően túl érzékenyek és nagyon hangulatemberek – ami minden bizonnyal az előzőből is következik. Ezt pedig hajlamosak érzelmi manipulációra is felhasználni, az áldozat képében tetszelegni, ami mások számára igencsak frusztráló és kellemetlen lehet.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tipp: Ne védekezzenek állandóan, fogadják el a hibáikat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: