Nyilas

Hajlamosak gyerekesen viselkedni: éretlenül, felelőtlenül, játékot csinálva a komoly dolgokból. Ez olyan érzést válthat ki másokból, mintha nem lehetne bennük bízni, mintha nem tisztelnék a környezetükben lévő embereket.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Nyilas. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tipp: Próbálják meg jobban kommunikálni mások felé az érzelmeiket, mielőtt cselekszenek.

Bak

Maximalizmusuk miatt olykor hajlamosak lehetnek arra, hogy kíméletlenek legyenek, és a hatalom megszállottjai. Ugyancsak hajlamosak lehetnek az önzésre. Mindez mások számára úgy tűnhet, hogy igazságtalanok és figyelmetlenek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Bak, s ez meglehetõse kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tipp: Törődjenek többet másokkal, és olykor adják át másnak az irányítást. Esetleg jótékonykodjanak, önkénteskedjenek.

Vízöntő

Előfordulhat, hogy a Vízöntők érzéketlennek tűnhetnek, de a szarkasztikus humor már csak ilyen. Viszont mások ezt a viselkedést és kommunikációt úgy értelmezhetik, hogy a jegy szülöttei tapintatlanok és támadóak.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma komolyan kikezdhetik sajátos értékrendjét és igazságérzetét, kedves Vízöntõ, ami igencsak felbosszanthatja. Ne féljen felemelni hangját, ha kell, az igazságtalanság ellen, hiszen pont az ilyen hozzáállásának köszönheti a többiekénél nagyobb szabadságát, függetlenségét. Védje meg ma mindazt, amit elért és harcoljon igazáért!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tipp: A környezetet megvizsgálva döntsék el, hogy alkalmas-e az időpont az efféle kommunikációra, anélkül hogy valakit megbántanának.

Hétvégi horoszkóp - 2020. Július 31 - Augusztus 2. - Kicsit gyászos lehet a hangulatod, ha arra koncentrálsz, ami...

Halak

A Halak jegy szülötteire igencsak jellemző, hogy „álomországban” ragadnak, de ez a fajta menekülés a valóságtól nem a legjobb megoldás a problémákra. Emiatt azonban azt hihetik mások, hogy a Halak szívesen füllent, nem mond igazat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Halak, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Tipp: Próbáljanak meg őszintébbek lenni, a jelenben maradni, és szembenézni az igazsággal mindennap.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: