Ebben a három csillagjegyben nem könnyű megbízni. Jó eséllyel törik össze a szíved, pedig eleinte azt ígérik, a csillagokat is lehoznák az égről neked. Vajon miért megbízhatatlanok? Miért viselkednek kiszámíthatatlanul a párkapcsolatban? A horoszkópból kiolvasható a válasz. Te is köztük vagy?

A Halak szívesen ismerkedik

A Halak könnyen köt kapcsolatokat, hiszen szívesen ismerkedik, beszélget, cseveg másokkal. Nagyon könnyen lesz szerelmes is, viszont a kíváncsisága újabb és újabb ismeretségek felé hajtja őt. Talán éppen ezért nem érdemes túlzottan mélyen megbízni benne. Időnként kiszámíthatatlan, mert a saját érzéseivel sincs tisztában, pedig nagyon vágyik a mély és tartós érzelmekre. Hiúság benne is lapul, és azt is nagyon szereti hallani, milyen nagyszerű és különleges csillagjegy. Talán nem is feltétlenül testileg csal meg, inkább érzelmileg teszi, ami még fájóbban érhet téged. Azért veszélyes, mert valójában fogalma sincs, hogy a szívére vagy az eszére kéne hallgatnia. A saját világában él, csak ritkán képes racionális döntést hozni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezeknek a csillagjegyeknek sose semmi sem elég

A Nyilas a legszabadabb csillagjegy

A Nyilas lelke szabadon szárnyal, akár a madarak. Őt nem egyszerű maradásra bírni, mert valójában nem különösebben ragaszkodik a tartós párkapcsolathoz. Akkor érzi jól magát, ha korlátok nélkül teheti mindazt, amit szeret. A sz.x ilyen nála, és egyetlen partnerrel ritkán éri be. Képes több vasat is a tűzben tartani egyszerre. Az izgalmat, a kalandot keresi, neki semmi kifogása az egyéjszakás kapcsolatok ellen. Imád flörtölni, lehengerlő a stílusa, szinte mindig eléri a célját. Úgy van vele – fiatalabb életéveiben mindenképpen –, hogy minek kötné le magát, amikor számtalan lehetőség vár még rá. Bármilyen megnyerő is, jobban teszed, ha nem bízol meg benne.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma úgy érezheti magát, kedves Nyilas, mint egy kocka, amit egy kör alakú lyukon próbálnak átpasszírozni. Nem biztos, hogy a legkényelmesebb élethelyzetbe keveredik és mindenki öntõl várhatja a megoldást. Talán a legrövidebb úton úgy keveredhet ki a szituációból, ha magára vállalja a kellemetlenség tárgyát, még akkor is, ha ez plusz munkát ró önre.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: