Bika

Ki nem állhatod a változást, inkább ragaszkodsz a régi, már megszokott életviteledhez. Ezért is van az, hogy sokan makacsnaktartanak téged, és ez az állítás a szerelemben ugyancsak passzol rád.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-15)

Minden csak elszántság és kitartás kérdése az életben, kedves Bika, így nincs lehetetlen, csak tehetetlen! A siker receptje voltaképpen ilyen egyszerû, már csak alkalmazni kell a gyakorlatban is, s a legtöbb ember pontosan ennél a résznél bukik el a legtöbbször. Ön ne kövesse a példájukat!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az összes csillagjegy közül ugyanis te vagy az, aki a legkisebb mértékben változik meg, ha találkozik a Nagy Ő-vel.

Ez az 5 csillagjegy akaratlanul is összetörheti a szívünket

Ez az 5 csillagjegy akaratlanul is összetörheti a szívünket

Mutatjuk: ez az 5 csillagjegy akaratlanul is összetörheti a szívünket. De nem tehetnek róla, ilyen a természetük.

Cikkajánló Tovább olvasom

Sosem szokásod kapcsolatokba ugrálni, ezért ezt csak akkor teszed meg, ha a megfelelő személlyel ismerkedsz meg. Eleinte nem éled bele magad a dologba, csak sodródsz az árral, és szép lassan veszed észre, hogy a párod az életed egyik biztos pontja lett.

Egyre kellemesebben érzed magad a társaságában, képes leszel megnyílni előtte, és olyan dolgokat árulsz el a szerelmednek, mint még soha senkinek.

 

Nyilas

Nincs ellenedre, ha valakivel csak lazább, kötöttségek nélküli kapcsolatot alakítasz ki. Hiszen szeretsz ismerkedni, és imádod az izgalmakat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-07-15)

Meglehet, kedves Nyilas, hogy ma kissé nehezen koncentrál az aktuális teendõire, talán figyelme elkalandozik, máshol járnak gondolatai. Próbálja meg kiküszöbölni ezt a nem túl szerencsés idõpontban önre törõ figyelemhiányos állapotot, ugyanis könnyen lehet, hogy ma egy igen fontos fordulat állhat be a karrierjében!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Most minden sikerül. Bámulatos napok várnak a csillagjegyekre

Most minden sikerül. Bámulatos napok várnak a csillagjegyekre

Az asztrológiában minél ritkább egy esemény, annál nagyobb a hatása. Tavaly ősszel történt hasonló, de akkor a gyors és illékony Hold volt a „rendcsapat” ötödik bolygója, némiképp illékonnyá téve az égi harmóniát is. A rend ez esetben azt jelenti, hogy a 

Cikkajánló Tovább olvasom

Részben ezért is vágysz az utazásra, és legszívesebben mindent kipróbálnál; emiatt ijeszt meg az, hogy valaki mellett elkötelezdmagad.

Egészen addig, míg őszintén és mélyen szerelembe nem esel!

Innentől kezdve ugyanis nem a szabadságod az elsődleges számodra, hanem az, hogy minél több időt tölthess a pároddal.

Nem érzed unalmasnak, ha heteken, sőt, hónapokon át nem utazol semerre, mert meglátod a szépséget a rutinszerűhétköznapokban is!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: