Bika

Ki nem állhatod a változást, inkább ragaszkodsz a régi, már megszokott életviteledhez. Ezért is van az, hogy sokan makacsnaktartanak téged, és ez az állítás a szerelemben ugyancsak passzol rád.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Érdekes, izgalmas álmai kreativitását felélénkítve ösztönzik önt, kedves Bika, egy kis változtatásra a mindennapokban. A mai nap tökéletes arra, hogy kipróbáljon valami újat akár mûvészeti, akár valamilyen kulturális ágazatban. A romantika és az intimitás is nagy szerephez jut ma az életében. Párja lehetséges visszafogottsága, bár gátolhatja érzelmei kifejezésében, de ez ne szegje kedvét, kedves közeledéssel kellemes perceket tölthetnek ma el együtt.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az összes csillagjegy közül ugyanis te vagy az, aki a legkisebb mértékben változik meg, ha találkozik a Nagy Ő-vel.

Ez az 5 csillagjegy a legönzetlenebb mind közül - Neked mi a véleményed?

Ez az 5 csillagjegy a legönzetlenebb mind közül - Neked mi a véleményed?

Másoknak segíteni igazán emberi, az önzetlenség felemelő érzés annak is, aki ad és annak is, aki kap. Persze mindenki másképp áll ehhez a kérdéshez is, van, aki el sem tudja képzelni az életét anélkül, hogy ne segítene azoknak, akiknek szükségük van rá, m

Cikkajánló Tovább olvasom

Sosem szokásod kapcsolatokba ugrálni, ezért ezt csak akkor teszed meg, ha a megfelelő személlyel ismerkedsz meg. Eleinte nem éled bele magad a dologba, csak sodródsz az árral, és szép lassan veszed észre, hogy a párod az életed egyik biztos pontja lett.

Egyre kellemesebben érzed magad a társaságában, képes leszel megnyílni előtte, és olyan dolgokat árulsz el a szerelmednek, mint még soha senkinek.

 

Nyilas

Nincs ellenedre, ha valakivel csak lazább, kötöttségek nélküli kapcsolatot alakítasz ki. Hiszen szeretsz ismerkedni, és imádod az izgalmakat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma sok idejét és energiáját köthetik le, kedves Nyilas, az ön körül, szerettei, barátai körében dúló hatalmi harcok, melyekbe mindkét irányból igyekeznek önt behúzni, maguk mellé állítani. Minden próbálkozásuk ellenére, ezúttal ne foglaljon állást egyik oldalon sem, egyrészt azért, mert önnek mindkét, viaskodó fél egyformán fontos, másrészt pedig azért, mert ezt most nekik kell megoldaniuk egymás között, az ön közvetlen beavatkozása nélkül. Legyen türelmes, de határozott és tudatosítsa eme álláspontját bennük!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-06-26 - Ma feltûnhet szerelme közelében valaki...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-06-26 - Ma feltûnhet szerelme közelében valaki...

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-06-26 - Ma feltûnhet szerelme közelében valaki...

Cikkajánló Tovább olvasom

Részben ezért is vágysz az utazásra, és legszívesebben mindent kipróbálnál; emiatt ijeszt meg az, hogy valaki mellett elkötelezdmagad.

Egészen addig, míg őszintén és mélyen szerelembe nem esel!

Innentől kezdve ugyanis nem a szabadságod az elsődleges számodra, hanem az, hogy minél több időt tölthess a pároddal.

Nem érzed unalmasnak, ha heteken, sőt, hónapokon át nem utazol semerre, mert meglátod a szépséget a rutinszerűhétköznapokban is!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: