Bika

Ki nem állhatod a változást, inkább ragaszkodsz a régi, már megszokott életviteledhez. Ezért is van az, hogy sokan makacsnaktartanak téged, és ez az állítás a szerelemben ugyancsak passzol rád.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-13)

A mai napon kiváló fizikai állapotban érezheti magát, ami természetesen energikusságában és jó közérzetében nyilvánulhat meg. Rendkívül alkalmas ez az idõszak arra, hogy bõvítse látókörét, s ezzel elõrébb lendítse a beirányzott szakmai sikereit. Barátaival, szomszédjaival is ma egy meglepõ beszélgetést folytathat, mely során számos új, izgalmas információhoz juthat, amik késõbb még elõnyt is jelenthetnek az ön számára.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az összes csillagjegy közül ugyanis te vagy az, aki a legkisebb mértékben változik meg, ha találkozik a Nagy Ő-vel.

Ezeket a párkapcsolati hibákat követi el a 12 csillagjegy!

Ezeket a párkapcsolati hibákat követi el a 12 csillagjegy!

Most fény derül arra, hogy a 12 csillagjegy mindenike milyen gyakori hibákat szokott elkövetni a párkapcsolat során. Érdekes és tanulságos olvasmány lesz mindenki számára.

Cikkajánló Tovább olvasom

Sosem szokásod kapcsolatokba ugrálni, ezért ezt csak akkor teszed meg, ha a megfelelő személlyel ismerkedsz meg. Eleinte nem éled bele magad a dologba, csak sodródsz az árral, és szép lassan veszed észre, hogy a párod az életed egyik biztos pontja lett.

Egyre kellemesebben érzed magad a társaságában, képes leszel megnyílni előtte, és olyan dolgokat árulsz el a szerelmednek, mint még soha senkinek.

 

Nyilas

Nincs ellenedre, ha valakivel csak lazább, kötöttségek nélküli kapcsolatot alakítasz ki. Hiszen szeretsz ismerkedni, és imádod az izgalmakat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-13)

Ma fontos beszélgetésekre kerülhet sor, így elengedhetetlen, hogy kifogástalan szellemi és érzelmi állapotát egészen a nap végéig, sõt, akár elalvásig is megõrizze, mert most még kedvese irányából is lehet számítani igencsak meglepõ kérdésekre, megnyilvánulásokra! Ha azonban sikerül mindent elfogulatlanul, a helyén kezelnie, akkor nagyon jó dolgokat hozhat ki a ma adódó helyzetekbõl, melyekbõl így sokat épülhet, vagy profitálhat. Kulcsszó a párbeszéd és az intellektualitás!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Harmónia és egyensúly: ilyen hatással lehet az egyes csillagjegyekre a Mérleg hava

Harmónia és egyensúly: ilyen hatással lehet az egyes csillagjegyekre a Mérleg hava

Igazi őszi idővel köszöntött be a Mérleg hava. Ez nemcsak azoknak az életébe hozhat változásokat, akik ebben az időszakban születtek, de mindenkire másképp hathat a csillagok állása a következő négy hétben. A jegy szülöttei a harmóniára és az egyensúlyra

Cikkajánló Tovább olvasom

Részben ezért is vágysz az utazásra, és legszívesebben mindent kipróbálnál; emiatt ijeszt meg az, hogy valaki mellett elkötelezdmagad.

Egészen addig, míg őszintén és mélyen szerelembe nem esel!

Innentől kezdve ugyanis nem a szabadságod az elsődleges számodra, hanem az, hogy minél több időt tölthess a pároddal.

Nem érzed unalmasnak, ha heteken, sőt, hónapokon át nem utazol semerre, mert meglátod a szépséget a rutinszerűhétköznapokban is!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: