Mérleg

Hiszed, hogy az emberek okkal lépnek be az életedbe. Ez, kombinálva azzal, hogy nagyon szeretsz új ismerettségeket kötni, ahhoz vezet, hogy sokszor nagyon hirtelen és mélyen zuhansz szerelembe.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Annak ellenére, hogy ön általában szorgalmas és motivált, ma hatalmába kerítheti a lustaság, vagy egyszerûen csak a kedvetlenség, s ezt nehezen viselheti. Ne hajszolja magát, fogadja el, hogy nem lehet mindig, mindenki tökéletes, így ön sem, kedves Mérleg. Álljon helyt, amennyire okvetlen szükséges, aztán menjen haza és pihenje ki magát.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hiszel az igaz érzésekben, és olyannyira a legjobbat gondolod a másikról, hogy sokszor csalódtál már.

Ez a 4 csillagjegy ragyog a párkapcsolatban: Velük igaz szerelemre találhatsz

Általában kerülöd a konfliktusokat és inkább elrejted az érzéseidet, de ha őszintén beleszeretsz valakibe, többé nem érzed úgy, hogy bármit is rejtegetned kéne.

Önmagadat adod, mert tudod, hogy a másik igazán szeret téged; azért, aki vagy.

Korábban mindig a szépséget és a tökéletességet kerested, de ilyenkor jössz rá igazán, hogy a kis hibák miatt lesz valaki igazán egyedi.

 

Ezek a csillagjegyek összeillenek, mégsem egymásnak szánta őket a sors

Oroszlán

Általában nagyon összeszedett vagy, tudod, mit akarsz a karrieredben, a baráti társaságodban, a jövődben; de a szerelem terén nem igazán ez a helyzet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-25)

Nagyon fontos, hogy ma teljes egészében objektív tudjon maradni egy vitás kérdésben, még akkor is, ha szíve igencsak húzza valamelyik irányba. Mivel most sok múlhat szavain, csakis azt mondja, ami a helyes, ne azt, amit érzelmei diktálnak, vagy más hallani szeretne. Merjen meghozni egy nehéz döntést, ha kell, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bár szenvedélyes vagy és szíved mélyén romantikus alkat, a sebezhetőség gondolata szó szerint megrémít, mert azt jelenti, hogy valaki egyetlen szóval összetörheti a szívedet. Ezért hacsak nem vagy tényleg nagyon szerelmes, nem mész bele egy kapcsolatba.

Amikor viszont rátalálsz az igaz társadra, többé nem akarod visszafogni az érzéseidet.

Vágysz a figyelmére, sokkal önzetlenebbé válsz, és úgy érzed, mellette tényleg önmagad lehetsz.

Végre képes leszel biztonságban érezni magad egy kapcsolatban!

 

Forrás: bien.hu

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: