Különböző elemzések egyébként évek óta próbálnak már összefüggést találni a születési hónap és a várható életpályák vagy pénzügyi, szakmai sikerek között.

Napi Karmahoroszkóp június 14. vasárnap – Egy ajánlat nagyon csábító lesz, de...

Legutóbb a Torontói Egyetem kutatói állapították meg, hogy a szeptemberben született csecsemők azok, akiknek statisztikailag a legnagyobb esélye lesz arra, hogy magabiztos felnőttekké váljanak és egyetemre menjenek.

Sőt, a szeptemberben született babáknak a legkisebb az esélye arra, hogy életük során valaha börtönbe kerüljenek.

Ez némileg más eredményt mutat, mint az Adview listája, hiszen a szeptemberben született babák Mérlegek vagy Szüzek, akik a lista harmadik, illetve hatodik helyén, tehát a dobogó legalsó fokán, illetve a középmezőnyben állnak a milliomosok sorában – de persze attól, hogy valaki egyetemre megy, még nem feltétlenül lesz gazdag, és végül is lehet valaki pénzügyileg sikeres anélkül is, hogy milliárdos lenne. A két lista így nem mond feltétlenül ellent egymásnak, bár azt is el kell ismernünk, hogy azért talán nem a legegzaktabb tudomány a születési hónap és a várható életút összefüggéseinek feltárása.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma kedvezõ változásokról értesülhet a munka terén, ami még inkább motiválhatja, hogy száz százalékos teljesítményt nyújtson. A kemény munka valóban meghozza hosszútávon a gyümölcsét, azonban, mint mindennek, ennek is van egy nagy hátulütõje, hogy közben másra nem igen jut az embernek ideje, energiája. Találja meg az egészséges egyensúlyt, újra és újra, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az anyagi helyzetünket számos döntésünk és adottságunk befolyásolja, de még olyan rajtunk kívül álló körülmények is – például a gazdaság alakulása, családi helyzetünk, születési helyünk –, amelyek ismerete nélkül, egyetlen, véletlenszerű adatot kiragadva nehéz lenne biztosat mondani arról, kinek sorakoznak majd Ferrarik a Beverly Hills-i otthona garázsában.

Most kiderül hogyan vészelik át a tavaszi nehéz időszakot a csillagjegyek

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: