Ezeket a csillagjegyeket nem tudod legyőzni, ezért versenyezni sem érdemes velük. Ujjat húzni pedig főleg nem. Mégis mi az, amiben a legjobbak, amiben verhetetlenek, amiben képtelenség legyőzni őket? A horoszkópból minden tanulságos részlet kiolvasható. Vajon te is köztük vagy?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Kosnak vérében van a versenyzés, ha vitára állsz ki vele, azonnal felhúzza a bokszkesztyűt, a vereséget pedig nem tudod elkerülni. Ne érezd magad kellemetlenül emiatt, megpróbáltad, nem sikerült. Ennyi. Született vezető, céltudatos, határozott, folyton versenyez másokkal, meg talán saját magával is. Kemény és szívós, mindent kibír. Szórakoztató, és nagyon jó a humora, viszont képtelen veszíteni, és ekkor már a viccet sem ismeri. Ingerlékeny, ideges típus, nagyon könnyen fölkapja a vizet, még apróságoknak tűnő dolgokon is. Győzelemre és sikerre született, nem ismeri az akadályokat, amit eltervez, mindig meg is valósítja. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 negatív gondolkodású csillagjegy, akitől jobb, ha távol tartod magad!

Az Oroszlán mindenkinél magabiztosabb

Az Oroszlán legjellemzőbb tulajdonsága az egészen rendkívüli magabiztossága. Olyan büszkén sétálgat, akárcsak az állatvilág királya. Nem véletlenül kapta ez a csillagkép ezt az elnevezést. Felpiszkálni az alvó oroszlánt egyenlő a teljes megsemmisüléssel. Óriási haragra gerjed, nagyon erős és állhatatos, mindig kész a küzdelemre, és bizony ő sem veszít. Mindig tudja, mit mondjon, amivel a legérzékenyebb pontodra tapint. Önmagától ritkán támad, de ha megpróbálsz ujjat húzni vele, kimutatja a foga fehérét. A legjobb és a legtöbb, amit tehetsz, hogy békére törekszel vele, vagy legalábbis messze elkerülöd. Legyőzhetetlen és veszélyes csillagjegy, vitatkozni, konfliktusba keveredni vele már csupán ezért sem érdemes.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz mindent észrevesz

A Szűz hajlamos mindent túl komolyan venni, túlértékelni és elemezni, ráadásul szeszélyes kis ördög bújik meg benne. Gondold meg mindenkor alaposan, mit mondasz ki előtte vagy pláne másoknak róla. Nagyon okos csillagjegy, vitákban, érvelésben verhetetlen. Figyelmesen hallgatja minden szavadat, és figyeli minden mozdulatodat. A legapróbb részlet sem kerüli el a figyelmét, és nem felejt. Türelmesen kivárja a megfelelő pillanatot, és amikor a legkevésbé számítasz rá, akkor szembesít önmagaddal és mindazzal, amit hosszú hónapokkal korábban mondtál. Kíméletlenül rátapint a lényegre, ha pedig hazugságon ér, a haragjától sem menekülhetsz. Jobban jársz, ha inkább baráti kapcsolatra törekszel vele.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: