Ezeket a csillagjegyeket képtelenség megszelídíteni, megváltoztatni pedig egyenesen lehetetlen küldetés. Mellettük annyit tehetsz, hogy te változol, így talán hosszú idő alatt és sok kitartással elérheted, amit szeretnél. A feladat csöppet sem egyszerű vagy könnyű. Ki tudja, talán megéri. Te is e csillagjegyek egyikében születtél?

A Vízöntő könnyen menekülőre fogja

Megfékezni vagy megszelídíteni egy Vízöntőt? Már maga az ötlet is vicces. Ezt a csillagjegyet ugyanis sosem tudod kalitkába zárni. Valódi menekülőművész, aki ha csak picit is úgy érzi, szorul a hurok a torkán, csapdába került, azonnal veszi a nyúlcipőt. Nem is érted, mi a gondja, mert te még egyáltalán nem érzed a korlátozást, amikor ő már alig kap levegőt. Azonnal lázad, ha valami másként történik, ahogyan elképzeli. A szabadság, a függetlenség a lételeme, akkor is szüksége van a szabad mozgástérre, amikor igazán szerelmes. Szóval, ha azt szeretnéd veled maradjon, engedj neki minél nagyobb teret. Fura? Ez van.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Gondolta már azt valamelyik barátjáról, hogy bárcsak többet érezne ön iránt, mint barátság? Ma teljesülhet vágya, mert egy közeli ismerõsérõl kiderülhet, bizony többet érez ön iránt, mint az ön gondolta volna. Azonban a valóság, sokszor kevésbé érdekes, mint a fantázia, ami igaz lehet a mostani szituációra is.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-03-23

A Skorpió nem változik meg

A Skorpió számtalan trükköt ismer, hogy meggyőzzön, ő sosem fog megváltozni. Sosem fogod tudni megzabolázni, mert ő annál sokkal erősebb és határozottabban. Kettőtök közül az akaratát ő fogja érvényesíteni. Pontosan tudja, hogyan csavarjon az ujja köré, hogyan érje el nálad, amit akar. A szenvedélye letaglóz, az intelligenciájával sem tudsz mit kezdeni. Pontosan ismeri a gyenge pontodat, hiszen a lelkedbe lát. Minél inkább sarokba akarod szorítani, annál több erőt gyűjt magába, és annál inkább veri vissza a támadást. Nem tudod legyőzni, mert a Skorpió legyőzhetetlen. Inkább fogadd el és feltételek nélkül szeresd, abból nem lehet baj.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: