Ezeket a csillagjegyeket képtelenség megszelídíteni, megváltoztatni pedig egyenesen lehetetlen küldetés. Mellettük annyit tehetsz, hogy te változol, így talán hosszú idő alatt és sok kitartással elérheted, amit szeretnél. A feladat csöppet sem egyszerű vagy könnyű. Ki tudja, talán megéri. Te is e csillagjegyek egyikében születtél?

A Vízöntő könnyen menekülőre fogja

Megfékezni vagy megszelídíteni egy Vízöntőt? Már maga az ötlet is vicces. Ezt a csillagjegyet ugyanis sosem tudod kalitkába zárni. Valódi menekülőművész, aki ha csak picit is úgy érzi, szorul a hurok a torkán, csapdába került, azonnal veszi a nyúlcipőt. Nem is érted, mi a gondja, mert te még egyáltalán nem érzed a korlátozást, amikor ő már alig kap levegőt. Azonnal lázad, ha valami másként történik, ahogyan elképzeli. A szabadság, a függetlenség a lételeme, akkor is szüksége van a szabad mozgástérre, amikor igazán szerelmes. Szóval, ha azt szeretnéd veled maradjon, engedj neki minél nagyobb teret. Fura? Ez van.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Vízöntõ. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ennek a 5 csillagjegynek mindig lesz pénze! Nekik sosem lesznek anyagi gondjaik...

A Skorpió nem változik meg

A Skorpió számtalan trükköt ismer, hogy meggyőzzön, ő sosem fog megváltozni. Sosem fogod tudni megzabolázni, mert ő annál sokkal erősebb és határozottabban. Kettőtök közül az akaratát ő fogja érvényesíteni. Pontosan tudja, hogyan csavarjon az ujja köré, hogyan érje el nálad, amit akar. A szenvedélye letaglóz, az intelligenciájával sem tudsz mit kezdeni. Pontosan ismeri a gyenge pontodat, hiszen a lelkedbe lát. Minél inkább sarokba akarod szorítani, annál több erőt gyűjt magába, és annál inkább veri vissza a támadást. Nem tudod legyőzni, mert a Skorpió legyőzhetetlen. Inkább fogadd el és feltételek nélkül szeresd, abból nem lehet baj.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Skorpió, a mai nap valószínûleg nem a tetteké, mint inkább a lehetõségek meglátásáé lesz. Körülnézve mindenhol az új ötleteket, felújítandó dolgokat látja. A mai egy nagyszerû nap, hogy elhatározásra jusson nagyobb volumenû és hosszútávú projektek tekintetében. Bátran tervezze hát meg teendõit lépésrõl lépésre elõször fejben, aztán valósítsa meg azokat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: