A Kos a saját feje után megy

A Kos szenvedélyes, céltudatos és igencsak erős akarattal rendelkező csillagjegy. Őt biztosan nem tudod megállítani, amit a fejébe vesz, attól nem tántorít. Nem tudod meggyőzni, fölösleges energiapazarlás és időpocsékolás a saját véleményeddel ostromolni őt. Makacsabb és önfejűbb annál, mintsem hogy engedjen az akaratából. Megváltoztatni vagy megszelídíteni? Lehetetlen küldetés. Azonnal versenybe száll, mert imád küzdeni, már pedig ő sosem veszít. Mindig egy lépéssel előtted jár, és mindenre újabb és újabb indokot képes felhozni, csak bizonyítsa a saját igazát. Inkább hagyd rá, és akkor máris szent a béke. Nem megéri?

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma lehet, hogy meg kell birkóznia egy nem várt problémával, mely az otthonát érintheti. Sajnos van úgy, hogy idõrõl idõre elromlanak a dolgok, lehet, hogy a mai nap is bizony tönkremegy valami. Talán nem is baj, hiszen így legalább rákényszerül a cserére.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Nyilast nem tudod megszelídíteni

Befogni és megszelídíteni a Nyilast újabb lehetetlen küldetés, és nagyon hamis elképzelés. Rendkívül szabad lélek, aki semmilyen korlátot nem tűr meg. Amint azt érzi, fogy a levegő körülötte, máris köddé válik. Semmilyen kötöttséget, semmilyen elvárást nem tolerál. Abban hisz, hogy minden szerelem után jön egy következő. Ha be akarod fogni őt, gyorsan keres magának olyasvalakit, akinek mindez eszébe sem jut. Hagyd élni, hagyd menni, ez az egyetlen út a szívéhez. A kaland, a kihívás élteti, tarts inkább vele. Fárasztó, de sokkal egyszerűbb és eredményesebb.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-05 - Ma egy fontos beszélgetésre kerülhet sor ön és szerelme között

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: