Természetes, hogy mindenki tud butaságokat csinálni akkor, amikor szerelmes. Összeszedtük, mik is a tipikus hibák csillagjegyekre lebontva. Magadra ismertél?

Kos

Elhamarkodottan döntesz, és meggondolatlanul ugrasz fejest a dolgokba. Ugye Veled is előfordult már, hogy rég együtt éltetek, amikor elkezdtél azon gondolkodni, hogy mit is keresel mellette, hiszen egyáltalán nem illetek össze?

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Bika

Képes vagy feladni a saját életedet, és minden idődet, energiádat a szerelmednek szentelni. A párod körül forog a világ, Te magad pedig teljesen eltűnsz a kapcsolatban.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Ikrek

Ha szerelmes vagy, beleeshetsz abba a hibába, hogy elfelejted mit is szeretsz Te csinálni, mert teljesen átveszed a párod hobbijait, szokásait.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

Rák

Csakis az jár a fejedben, hogyan teheted őt boldoggá, és már nem számít mi az, amire Neked szükséged van.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Kedves Rák, ma szívesen tölteni idejét inkább párjával, mintsem munkahelyén. Titokban talán reménykedik is abban, hogy kedvese meglepi és elrabolja kötelezettségei elõl. Sajnos azonban õ lehet, hogy ma egészen más dolgokra koncentrál, s ez kihathat estéjükre is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: