A stílus, a textúra, a szín a hossz.. rengeteg dolgot árulnak el rólad a szexualitástól a személyiségig. Amikor lelki egyensúlyban vagyunk a hajunk gyorsabban nő és szebben néz ki, míg stressz alatt hullik, veszíti tartását és fényét.

Akik anorexiában szenvednek vékony hajjal rendelkeznek amiből hiányoznak az ásványi anyagok. A haj információkat közvetít a személyről és annak egészségügyi állapotáról, sőt egy haj analízissel még az is megállapítható, hogy milyen orvosságot szedünk.

Hosszú haj

Azok a nők akiknek hosszú hajuk van vonzóbbnak érzik magukat. Az a nő aki kiengedi összefogott haját egy pillantás alatt csábítóvá válik, ugyanakkor bohém lélekről is árulkodik.

Havi horoszkóp március: A tavasz első hónapja izgalmas kalandokat tartogat!

Rövid haj

A rövid precízen lenyírt és igazított haj művészlélekre utal. A rövid haj mely rendszeres vágást és festést igényel arról árulkodik, hogy viselője különösen ügyel megjelenésére és képes magas pénzösszegeket is elkölteni haja ápoltságára.

Lila haj vagy extrém frizurák

Nők és férfiak akik furcsa és érdekes dolgokat csinálnak hajukkal lehetnek művészlelkek vagy nonkonformisták. Ugyanakkor ez lehet a következménye valamilyen szubkultúrához tartozásnak is (punk, gothic, emo…). Azok az emberek akik ilyen módon kísérleteznek hajukkal általában fiatalok akiket nem érdekel az emberek véleménye.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: