Ősz haj

Azok a nők akik hagyják ősznek hajukat általában jól érzik magukat a bőrükben. Általában mondva ők maguk döntik el, hogy mi tetszik nekik és mi az ami jól áll. (Kivéve ha allergiás a hajfestékre.)

Vörös haj

A vörös hajú nőket tüzesnek, keményfejűnek, vonzónak, ingerlékenynek és szenvedélyesnek tartják. Az analitikusok azt mondják, hogy érzékenyek, semmit sem tartanak lehetetlennek és rendkívül nyitottak. A harvardi szakértők igazolták, hogy a vörös hajú nők szervezete kevés antistressz hormont tartalmaz, ezért könnyebb őket felbosszantani.

Itt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod.

Barna haj

Felelősségteljesek, amolyan rendes lányok. A legtöbb Nobel-díjas barna hajú. Okosabbak e? Nem, de folyton dolgoznak, többet mint szőke, vörös és fekete hajú társaik. A szakértők kigondolták, hogyan is nézne ki a tökéletes csapat: a vörös hajúak hoznák az ötleteket, a barna hajúak megvalósítanák, a szőkék publikálnák és a feketék intéznék az anyagiakat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: