A csillagok megmondják, hogy könnyű, vagy nehéz lesz-e az együttélés.

Kos

Ha a pasid Kos, akkor biztos tisztában vagy vele, hogy nincs egyszerű dolgod. Főleg, ha még össze is költöztök... Elképesztő önfejűek, nem képesek a kompromisszumra, így előfordulhat, hogy anélkül hívja át az összes barátját estére, hogy téged megkérdezett volna. Légy nyugodt és elnéző, ugyanis ha kiakadsz, 1 perc alatt kitörthet a háború.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A könnyebb megoldás, bár csábítóbb, de nem feltétlenül biztos, hogy hosszútávon is kevesebb energia-befektetést igényel, így érdemes meggondolni annak választását. A kockázat az élet része, s nagy magasságokba repítheti az embert egy-egy ilyen természetû dolog, ha bejön, ha viszont nem, a nagy veszteséget is fel kell tudni dolgozni! Mérlegeljen, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2021-11-22

Oroszlán

Igazi uralkodó jegy, szóval mindennek úgy, akkor és ott kell történnie, ahogy azt ő megálmodta. Az együttélésnél készülj fel, hogy lehetetlen ledominálni, a legtöbb szabályt ő fogja meghozni, amit vagy elfogadsz, vagy mehetsz. Persze a jegy szülöttei rendkívül odaadóak is tudnak lenni, így ha elviseled az erős személyiségét, akkor akár még ágyba is kaphatod a reggelit!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-24)

A mai napon, ékesen kiemelkedhet szorgalma által, s annak köszönhetõen is, hogy, ellentétben sok más emberrel, ön, ha egy problémával találja magát szemben, addig kutat és gondolkodik, míg rá nem jön a megoldás nyitjára. Legyen továbbra is ilyen, kedves Oroszlán, hisz csakis így szerezhet komoly tapasztalatot, ami pedig a siker záloga!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: