Szűz

Bár híresek arról, hogy nagyon nyugodtak és megbízhatóak, de van még valami, ami talán csak akkor üt ki, ha együtt élsz velük; iszonyú rend- és tisztaságmániások. Ők tényleg kiborulnak, ha egy porszemet találnak a földön, vagy ha a borospoharat nem a megfelelő helyre raktad el. Ha viszont a rendetlenek közé tartozol, és épp összekötözöl a Szűz pasiddal, akkor jobb, ha felkészülsz!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

A mai napon, kerüljön sor bármilyen szakmai, vagy egyéb találkozóra, esetleg társadalmi eseményre, összejövetelre, egyszerûen vonzhatja maga köré az embereket, ami kiváló lehetõséget biztosít a kapcsolatépítésre! Cseréljen minél több elérhetõséget azokkal, akikkel jól szórakozik, ugyanis, több potenciál lehet némelyikükben, mint amennyire ma fény derült!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A legromantikusabb jegyek közé tartoznak, így a szerelem egy igazi álom lehet velük, de ha együttélésre kerül a sor, akkor megismerheted a művészlelkű pasik árnyoldalát is. Készülj fel: sokszor lesznek hangulatingadozásai, és a takarítás is rád fog zúdulni, egy Halak ugyanis csak akkor hajlandó bármilyen házimunkára, ha kényszerítik, vagy ha már tényleg nincs más választása.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ajándék lónak, ne nézd a fogát! A mai napon különösen igaz lehet ez a mondás, kedves Halak, ugyanis egy kedves ismerõsétõl, barátjától, egy elõre nem várt, félig-meddig kellemes, félig-meddig már-már értelmezhetetlen hírt kaphat, gesztusban részesülhet. Akárhogy is, fogadja jó szívvel, amit mentális, vagy fizikális formában kap, s ne éreztesse semmiképp sem aggályait, hisz bármivel is lepje meg az a valaki, figyelmessége szívbõl jön és most ez a legfontosabb!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: