Az Oroszlán

Az Oroszlán és a Bika két végtelenül makacs csillagjegy, ezért kizárt, hogy hosszú távon képesek lennének elviselni egymást. A Vízöntő túl szabad és önálló az Oroszlánnak, a Skorpió pedig a szenvedélyes kapcsolat ellenére is túl nagy falat lehet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-02)

A mai egy pihentetõ nap lehet az ön számára, kedves Bika. Valamilyen anyagi bevételhez juthat, ami nagyon megszépíti napját, hiszen ilyenkor egészen belemerül az elintéznivalókba és a vásárolgatásba, amit igencsak szeret, még akkor is, ha csak a háztartás tartalékait töltheti fel újra.

A Szűz

A Szűz érzelmi világát az Ikrek és a Nyilas boríthatja ki a legjobban, mivel hozzá képest túl nagyban gondolkoznak, míg ő maga a részletek embere. A Halak az, akivel halálra ítéltetett a párkapcsolat, hiszen az ő álomvilága teljesen kiábrándítja a praktikusan gondolkozó Szüzet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-02)

Ma energiával és életörömmel telve ébred, kedves Halak. Ez az érzés valószínûleg egész napját átjárja, olyannyira, hogy képes lesz átugrani olyan, akár munkahelyi, akadályokat, melyek eddig az útját állták. Érdemes egy esetleges fizetésemelésrõl is érdeklõdnie fõnökénél, mert a csillagok állása igencsak segíti önt kívánságai teljesülésében.

Ezért jobb ha nem keresel párt áprilisban a csillagjegyed szerint!

A Mérleg

A vidám és alapvetően békés természetű Mérleghez egyáltalán nem passzol sem a Bak agresszivitása, sem a Kos túlzott határozottsága. De ugyanennyire balul sülhet el a párkapcsolata a megszokás rabjaként ismert Rákkal is.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-02)

Egy csomó kérdés zakatolhat mostanság a fejében, kedves Bak. Bizonyára mérlegre tette emberi kapcsolatait és lehet, hogy egy kicsit elbizonytalanodott azok mélységében, õszinteségében. Érdemes hát valóban átgondolnia, hogy egy új környezetben, ismeretlen helyeken esélyt ad új kapcsolatok, barátságok, szerelem kialakulásának.

A Skorpió

A Skorpió erőteljes összhangot és elképesztő vonzalmat érez az Oroszlánnal, végül heves vérmérsékletük miatt mégsem jutnak egymással dűlőre. A Vízöntővel és a Bikával sem lesz szerencséje, mert a kezdeti vonzalom hamar csalódásba fordulhat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-02)

Az elkövetkezendõ idõszakban jobb lesz, ha megerõsíti magát, kedves Vízöntõ és felkészül a kemény munkára. Bizony sokszor lehet majd olyan pillanat, amikor azt érezheti, hogy minden lépésével csak nehezebb lesz a képzeletben cipelt homokzsák. Azonban lehet, hogy a nehézséget nem is a munka terhe, mint inkább valamilyen lelki, tudatalatti probléma okozza.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: