Ezekkel a csillagjegyekkel nem mindig könnyű kijönni. Pedig nagyon szerethetőek, kedvesek, figyelmesek, de időnként képesek igencsak kifordulni önmagukból. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Halak, az áldozat

A Halak nagyon kedves, segítőkész, empatikus csillagjegy. Ugyanakkor hihetetlenül érzékeny, sokat sír, és hajlamos mindent magára venni. Rendkívül kreatív, a művészetekhez nagyon erős az érzéke, de éppen ennyire hajlamos a depresszióra és arra, hogy belemerüljön az áldozat szerepébe. Ő lehetne az állatöv mártírja, és ilyenkor nem könnyű vele kijönni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

A Halakat a mai nap folyamán a virtuozitás teljes mértékben a hatalmába kerítheti. Érdemes ezt az idõszakot kihasználni arra, hogy aktívan pihenjünk, hallgassunk zenét, vagy akár játszunk régóta csak porosodó hangszerünkön valamit, esetleg tegyünk látogatást egy színházban, vagy moziban, hogy kiélhessük túláradó mûvészi hajlamainkat. A partner pedig ehhez mindenképpen egy olyan illetõ legyen, aki hasonlóképpen értékeli az érzékek efféle, virtuóz kényeztetését!

Szombati Horoszkóp - Tudatosítsa magában, hogy milyen környezet veszi körül...

A Bika, az akaratos 

A Bika elviselhetetlenül makacs és csökönyös tud lenni. Pedig ő az egyik legkedvesebb, legszerethetőbb csillagjegy, de amikor valamit a fejébe vesz, képtelenség meggyőzni annak az ellenkezőjéről. Meggyőződése, hogy csak ő tudja a tutit, és kétségtelenül csak neki lehet igaza. Az is igaz, amihez ragaszkodik, azt a célját meg is valósítja.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

A mai nap igazán remeknek ígérkezik e jegy szülöttei számára. Ma az élete minden területén az érzelmek dominálnak, azonban nem érdemes ettõl megijedni, mert ma semmi baj sem érheti, ha a szívére hallgat. Mindez által kiváló alkalom nyílik arra, hogy újra lángra lobbanjon az, ami már egy jó ideje csak parázslott, ráadásul ehhez most még nem is kell különösebb erõfeszítést tennie, csak szabadjára engedni érzelmeit és fantáziáját.

Az Ikrek, a döntésképtelen

Az Ikrek az egyik legértelmesebb, legokosabb csillagjegy, de könnyen problémája akad, amikor döntést kell hoznia. Addig húzza-halogatja a döntést, amíg csak teheti, vagy amíg valaki más dönt helyette. Persze még jobb, amikor az élet úgy hozza, hogy magától megoldódik a gondja. Mondhatni rémesen bizonytalan és döntésképtelen. Ilyenkor pedig vele sem egyszerű az élet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-20)

Lehet, hogy a dolgok kissé kaotikusak ma az Ikrek körül, s ez által könnyen úgy érezheti, hogy egyszerûen kicsúszik kezei közül az irányítás. Nem érdemes azonban mindennek nagyobb jelentõséget tulajdonítani, mint amekkorák a lehetséges következmények, hiszen, ne feledjük, hogy ez a nap is elmúlik egyszer. Különben is jusson eszünkbe ilyenkor a régi, jól bevált bölcsesség: semmi sem történik ok nélkül, tehát biztosan annak is van valami célja, értelme, ami most velünk történik.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: