A Szűz, a maximalista

A Szűz természetéből fakadóan mindenkor a legjobbra törekszik. Hajlamos mindent és mindenkit kritizálni, és szinte képtelenség megfelelni neki. Folyton elégedetlen és frusztrált, rendkívül undok tud lenni. Hajlamos lehet belekötni a többiekbe, és szó szerint a kákán is csomót keresni. Amikor ezt az oldalát hozza, vele sem könnyű együttműködni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió, a veszélyes 

A Skorpió kisugárzása magával ragad. Ellenállhatatlan tud lenni, de éppen ezért olyan veszélyes is. Képtelenség a lelkébe látni, míg ő röntgenként lát át a többieken. Sosem tudni, mit gondol valójában, mert mást mutat és mást is mond. Aztán csak később derül ki, mi lapul a mélyben, és mit rejteget annyira magában. Ezt az oldalát ne akard megismerni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Osho üzenete minden csillagjegy számára! Vajon neked milyen élettanítást szánt?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: