Bika

Nagyon makacs vagy, ami egyfajta passzivitással, elzárkózással párosul.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Kifejezetten sok behatás érheti minden irányból, kedves Bika, így nehéz lesz mindent megfelelõen kezelni, de azért korántsem lehetetlen a helyzet! Bízzon önmagában és ítélõképességében, s amit jónak ítél, jutalmazza, amit pedig rossznak, továbbra is kategorikusan utasítsa el, akkor egyensúlyban meredhet.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ez nagyjából el is lehetetleníti a párkapcsolati kommunikációdat, így egészen addig működnek köztetek a dolgok, amíg fel nem merül az első megoldandó feladat.

Ez az egy tulajdonság a legjellemzőbb rád a csillagjegyed alapján! Vajon a te jelződ pozitív?

Ez az egy tulajdonság a legjellemzőbb rád a csillagjegyed alapján! Vajon a te jelződ pozitív?

Talán elsőre lehetetlen feladatnak tűnik az azonos csillagjegy alá tartozó összes személyt leírni egyetlen szóval, ám megnézve a listát, jobbat nem is lehetne találni rájuk. Egyetértesz a sajátoddal?

Cikkajánló Tovább olvasom

Általában nem hagyod magadat befolyásolni, nem szereted, ha bármiben helyetted döntenek, főleg nagyon nehezen veszed rá magadat a kompromisszumokra.

Így aztán sokszor az vet véget a kapcsolataidnak, hogy nem látod át a másik fél véleményét, vagy, ha mégis, annyira hiszel a saját gondolataidban, hogy nem akarsz engedni az elképzeléseidből.

Bár hűséges és odaadó tudsz lenni, messze nem csak erre a két fontos tulajdonságra épül egy tartalmas, felnőtt kapcsolat.

Ikrek

Igazi szabad szellem vagy, aki csak nagyon nehezen köteleződik el. Minden érdekel, mindenre kíváncsi vagy, de emiatt nem is igazán ásod bele mélyen magadat a dolgokba, holott ez egy tartalmas kapcsolatban elengedhetetlen lenne.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Igyekezzen ma egy kicsit közelebb engedni magához az embereket, mint általában, kedves Ikrek! Bontsa le, ha csak ideiglenesen is, a biztonsági falakat, tegye egy kicsit félre prekoncepcióit, s fogadjon el mindent egyszerûen és kedvesen, ahogy van, minden hátsó szándék feltételezése nélkül.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Hogyan kezeled a hétköznapi problémákat és feszültségeket? Csillagjegyed árulkodik!

Hogyan kezeled a hétköznapi problémákat és feszültségeket? Csillagjegyed árulkodik!

Nagyban függ az aktuális élethelyzetünktől, hangulatunktól, hogyan reagálunk egy-egy hétköznapi nehézségre. De gondoltál már arra, hogy a mentalitásodat sok esetben befolyásolja az aszcendensed, a napjegyed és persze a csillagjegyed is? Utóbbi alapján mos

Cikkajánló Tovább olvasom

A megközelíthetetlenség nagyon vonzó, de később a legjelentősebb gond lehet, hogy nem engeded igazán közel magadhoz a barátodat.

Ő ettől úgy érezheti, nem szereted igazán, vagy valami titkolnivalód van, és féltékennyé válhat, esetleg kevésbé komolyan veszi a kapcsolatotokat.

Gyakori az is, hogy csak azért cövekelsz le valaki mellett, mert úgy hozza a sors, nem pedig azért, mert valóban szerelmes vagy. Innentől kezdve gyakorlatilag borítékolható a szakításotok.

Rák

Borzasztóan családcentrikus és gyerekimádó vagy, akkor teljesedsz ki igazán, amikor anyává válhatsz. Ez hatalmas előny akkor, amikor minden feltétel adott a családalapításhoz, de addig sokszor hátrány.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Legyen erõs, kedves Rák és maradjon hû az elveihez! Példamutatása és helytállása sokakat ösztönözhet majd arra, hogy szorgalmasabbak és jobbak legyenek, ez pedig felbecsülhetetlen hozzáadott érték egy közösségben!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Jó, ha a férfiak látják benned a potenciális feleség- és anyajelöltet, de sokakat megijeszt az ezzel járó felelősség és kötelezettség.

Hajlamos vagy arra is, hogy sürgesd a dolgokat, pl. az összeköltözést, eljegyzést, ami szintén sok férfinál válóok lehet, főleg azoknál, akik szeretik a saját ütemükben megtenni ezeket a lépéseket.

Gyakori vitaforrás lehet a kapcsolatodban az is, hogy mindig mindenhez érzelmileg közelítesz, képtelen vagy racionálisan megérteni bizonyos konfliktusokat, problémákat. Emiatt nehéz veled dűlőre jutni.

Oroszlán

Érzelmileg túlfűtött, optimista és lelkes vagy, ami nem éppen hátrány egy szenvedélyes kapcsolatban. Ezzel azonban hiúság is párosul, az oroszlánnak pedig lételeme, hogy mindig mindenkinek meg akar felelni – ez párkapcsolatban kifejezetten idegesítő lehet, és sokszor gyanút kelthet a féltékenységre.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-05-25)

Rendkívüli kíváncsiság kerítheti hatalmába, melynek alig bírhat ma eleget tenni, kedves Oroszlán! Ha lehetõségei engedik, ne is nagyon fogja vissza az önben rejlõ kis felfedezõt, inkább engedje szabadjára, s ki tudja, hová el nem jut majd általa! Lehet, hogy nagy meglepetések érhetik ma!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Erről persze esetedben a legtöbbször szó sincs, de kifejezetten gyűlölöd, ha szabadságodat korlátozzák, vagy gyanúsítgatnak, megkérdőjelezik a szavadat, és innen már könnyű elindulni veled a lejtőn.

Nagyon rossz természetű tudsz lenni akkor, ha nem értenek meg, vagy becsmérelnek, akár egy hétköznapi vita során.

Ekkor vagy te is sértegetni kezdesz, vagy annyira befordulsz, hogy a barátod az életben nem szedi ki belőled, mi bajod van. Így nyilván elég nehéz megoldani egy kapcsolati konfliktust…

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: