Halak

Érzelmekkel telíttet és nagyon érzékeny lélek vagy, teljes mértékben kizárod a racionalista felfogást.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nem tudsz semmihez úgy közelíteni, hogy figyelmen kívül hagyd az érzelmeidet, még a végsőkön túl is ragaszkodsz a párkapcsolatodhoz.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-04-26

Nem vagy éppenséggel határozott, ezért az életben általában, de a kapcsolatodban is könnyen kihasználhatnak. Szörnyű dolgoknak kell történnie, hogy te mondd ki a szakítást, aki akar, az a mézes-mázas stílusával még ekkor is meg tud győzni.

Sajnos van, hogy éppen a törődésed, figyelmességed sodorhat a szakítás szélére, mert akadnak olyan férfiak, akik ezeket a tulajdonságokat alábecsülik.

Mivel ennyire kiszámítható és kedves vagy, előfordulhat, hogy a kaland és az izgalom jegyében keresnek új partnert a barátaid.

Kos

Tüzes jegy vagy, ezért a legtöbbször a kapcsolataidban is a heves vérmérsékleted az, ami pontot tesz a dolgok végére.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-09-08

Túlságosan jellemző rád a hirtelenharagúság, amiből adódóan sokszor gondolkozás nélkül vágsz sértéseket a másik fejéhez.

Igaz, hogy amikor utólag átgondolod a dolgokat, nem vagy rest bocsánatot kérni (feltéve persze, hogy lehiggadva másként látod), de csak kevesen viselik el hosszútávon ezeket a kirohanásokat.

Harcias és akaratos vagy, mindig megpróbálod ráerőltetni a másikra az akaratodat. Ha olyasvalakit fogsz ki, aki ennek aláveti magát, akkor működhet a dolog, de egyébként még a leghevesebb érzelmeket is kihűti, ha csak a veszekedésről szól az életetek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: