Bika

Nagyon makacs vagy, ami egyfajta passzivitással, elzárkózással párosul.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Bika, ma nagy lehetõségek akadhatnak útjába, ha elég figyel és nyitva tartja a szemét. Nem feltétlenül fog pénzt találni a járdán, de lehet, hogy barátaival egy remek ötletet eszelnek ki, amibõl hosszú távon gyümölcsözõ vállalkozás is lehet. Ne becsülje alá magát, vágjon bele bátran egy új projektbe.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez nagyjából el is lehetetleníti a párkapcsolati kommunikációdat, így egészen addig működnek köztetek a dolgok, amíg fel nem merül az első megoldandó feladat.

Általában nem hagyod magadat befolyásolni, nem szereted, ha bármiben helyetted döntenek, főleg nagyon nehezen veszed rá magadat a kompromisszumokra.

Így aztán sokszor az vet véget a kapcsolataidnak, hogy nem látod át a másik fél véleményét, vagy, ha mégis, annyira hiszel a saját gondolataidban, hogy nem akarsz engedni az elképzeléseidből.

Bár hűséges és odaadó tudsz lenni, messze nem csak erre a két fontos tulajdonságra épül egy tartalmas, felnőtt kapcsolat.

Ikrek

Igazi szabad szellem vagy, aki csak nagyon nehezen köteleződik el. Minden érdekel, mindenre kíváncsi vagy, de emiatt nem is igazán ásod bele mélyen magadat a dolgokba, holott ez egy tartalmas kapcsolatban elengedhetetlen lenne.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 csillagjegy az évek múlásával csak egyre szebb és szebb lesz!

A megközelíthetetlenség nagyon vonzó, de később a legjelentősebb gond lehet, hogy nem engeded igazán közel magadhoz a barátodat.

Ő ettől úgy érezheti, nem szereted igazán, vagy valami titkolnivalód van, és féltékennyé válhat, esetleg kevésbé komolyan veszi a kapcsolatotokat.

Gyakori az is, hogy csak azért cövekelsz le valaki mellett, mert úgy hozza a sors, nem pedig azért, mert valóban szerelmes vagy. Innentől kezdve gyakorlatilag borítékolható a szakításotok.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: