Szűz

Mindig a tökéletesre törekszel, vérbeli maximalista vagy, ami persze kihat a párkapcsolatodra – több szinten is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Először úgy, hogy megpróbálod fenntartani a szenvedélyes lángolást, idővel szinte mindig úgy érzed, valami totálisan tönkrement, pedig csak arról van szó, hogy a kezdeti tűz helyett már valami más van köztetek.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-02-11

Másodszor pedig úgy, hogy a végletekig hajszolod magadat, minden téren a legjobbat akarod hozni. Egyszerre akarsz szexi feleség, hibátlan édesanya, sikeres karrierista és persze tökéletes háziasszony lenni.

A szerepek kiteljesítése mellett csak arról feledkezel el, hogy az emberi energiák végesek, és ha sosem pihensz, nem koncentrálsz kizárólag magadra és a kapcsolatodra, akkor idővel pont az megy veszendőbe, amiért a leginkább áhítoztál: a szerelmed.

Mérleg

Mindig mindent ezerszer átgondolsz, borzasztóan lassan haladsz – az élet minden területén, hát még a kapcsolatodban!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Van, amikor ez nagyon jó taktika, például, amikor olyasvalakit rendel melléd a sors, aki retteg az elköteleződéstől, és nagyon szeretne fokozatosan haladni. Ám nem mindenki bírja az állóvizet, és sokan azt sem szeretik, hogy mindenben noszogatni kell.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-05-09

Bátortalan vagy és nem bízol magadban, így könnyen válsz féltékennyé, pedig sokszor semmi alapja nincs a gyanúdnak.

Általában az vet véget a kapcsolataidnak, hogy túl sokat agyalsz rajtuk, a lehetséges végkimeneteleken, és emiatt megváltozol.

Mivel konfliktuskerülő vagy, nem is igazán adsz esélyt magatoknak arra, hogy ezeket az érzelmeket kivesézzétek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: