Skorpió

Nagyon szenvedélyes és titokzatos vagy, amivel minden pasit le tudsz venni a lábáról. Valószínűleg egyáltalán nem esik nehezedre a hódítás, de csak kevesen jutnak el a szívedig.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nem csak sokat dolgozhat, hanem, mindeközben, sokat tapasztalhat, és ez által tanulhat is szakmai téren, ami érdemben hozzátehet az elkövetkezendõ napok sikereihez! Legyen nyitott és kíváncsi, ahogy mindig, és ne ódzkodjon kérdezni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bár azt feltételezhetnénk, ha végre lecövekelsz valaki mellett, akkor az valóban hibátlan lesz, irányításmániáddal könnyen tönkreteheted azt is, ami egyébként jól működne önmagában.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-06-02

Önfejű vagy, és kitartóan hajtogatod a saját igazadat, így aztán valóban nehéz téged bármiről meggyőzni, vagy éppen egy kompromisszumra rávenni.

Bár mindent elsöprő és szenvedélyes, nagybetűs férfira vágysz, egy ilyen partner nem adja be a derekát az akaratodnak.

Emiatt tényleg nehezen találod meg a nagy Őt, hiszen aki felkelti az érdeklődésedet, azzal általában pont határozott akarata miatt nem tudsz együtt élni.

Nyilas

Mindent fel akarsz fedezni, imádsz utazni, barátkozni, ismerkedni. Ez a szabadszelleműség már benned is kételyeket ébreszt a komoly kapcsolatokat illetően, hát még a barátodban!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2020-10-27

Mindig azt érezteted (tudat alatt is), hogy képtelen vagy elköteleződni, téged sosem kaphat meg igazán senki, márpedig ez nyilván nagyon zavarja azt, aki komolyan tervezne veled.

Pont örökké gyermeteg, vidám és szabad éned az, ami miatt nem látod értelmét a vitáknak, problémamegoldásnak.

Tudod, hogy valahogy akkor is lesz, ha egyedül maradsz, ezért gyakran nem akarsz energiát fektetni a kapcsolataidba, vagy éppen a gondok, nézeteltérések megoldásába.

Azt gondolod, ha valamit erőltetni kell, az már rég rossz, pedig sokszor csak arról van szó, hogy le kellene ülni beszélgetni, és kompromisszumot kötni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: