1. Ikrek

Az Ikrekről nem állítható, hogy sohasem ítélkezne. Sőt, kifejezetten hajlamos másokra lesújtó megjegyzést tenni. Kedves, vicces és nagyon szerethető stílusának köszönhetően ezek mégsem sértőek. Tőle csöppet sem állnak távol a szarkasztikus viccek. Sőt, bámulatosan vonzóvá teszik mások szemében. Időnként persze előfordul, hogy nem, vagy félreértik a vicceit, és ez az, ami nagyon elkeserítheti.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

Ma kifejezetten sokat gyarapodhat tudása, ha kihasználva jó megfigyelõképességét, elles egy-két szakmai trükköt, módszert a környezetébõl. Annál is inkább törekedjen erre, kedves Ikrek, ugyanis most annyira belejöhet ezt követõen a dolgokba, hogy aztán maga lehet majd az élõ példa arra, amikor a tanítvány felülmúlja mesterét!

2. Szűz

A Szűz meggondolt, alapos, nagyon önkritikus, nem mellesleg intelligens csillagjegy. Így az sem véletlen, hogy ő a legtöbbször saját magát figurázza ki, és sokakkal ellentétben még a legsiralmasabbnak tűnő helyzetekben is képes magán nevetni. Szarkazmusát nagyon okosan használja, sosem bántja meg például mások érzéseit, sosem tenne bántó megjegyzéseket.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-05-10)

A mai nap folyamán igen fontos dolgokkal foglalatoskodhat, melyek gyors észjárását és jó szervezõképességét is egyaránt igénylik. Amennyiben sikerül lendületét egészen a nap végéig megtartania, úgy minden bizonnyal, kiemelkedõ teljesítményt nyújthat, csupán arra figyeljen, kedves Szûz, hogy fáradsága kellõképpen honorálva is legyen a késõbbiek során!

Hétfői Horoszkóp - Legyen önmaga, és ne hagyja, hogy....

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: