A kényelem olyasmi, ami mindannyiunk életét megkönnyíti és kevés olyan ember akad, akinek egyáltalán ne számítana. A most következő négy csillagjegy szülöttei esetében viszont a fontossági sorrend élmezőnyében áll.

Mérleg

A Mérleg szülöttei számára a külső-belső harmónia gyakorlatilag létszükséglet, ehhez pedig elengedhetetlenül fontos számukra a kényelem is. Imádják kifinomult és lehetőleg értékes dolgokat, melyek azonban nem csupán az esztétikai igényeiket, de a komfortérzetüket is szolgálják. Legyen szó akár öltözködésről, akár lakberendezésről, a jegy szülöttei zseniális érzékkel képesek kiválasztani azokat a holmikat, melyek irigylést érdemlően mutatósak, mindemellett pedig kényelmesek.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma kedvezõ változásokról értesülhet a munka terén, ami még inkább motiválhatja, hogy száz százalékos teljesítményt nyújtson. A kemény munka valóban meghozza hosszútávon a gyümölcsét, azonban, mint mindennek, ennek is van egy nagy hátulütõje, hogy közben másra nem igen jut az embernek ideje, energiája. Találja meg az egészséges egyensúlyt, újra és újra, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2022-09-13

Szűz

A gyakorlatias gondolkodású és perfekcionista Szüzek esetében a kényelem egyenlő a praktikummal, a funkcionalitással és a felesleges elemek mellőzésével. Akkor érzik jól magukat, ha mindaz, ami körülveszi őket, lehetőleg valamilyen gyakorlati célt szolgál, mégpedig kifogástalanul. A legfeljebb a szem számára kellemes, de minden egyéb tekinteteben hasznontalan tárgyak halmozása a legkevésbé sem stílusuk, sőt, gyakran kifejezetten zavarónak is találják ezeket. Még dekorációkból is csak ilyasmiket tűrnek meg maguk körül, amikkel valamit kezdeni is lehet.   

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

A mai napon, kerüljön sor bármilyen szakmai, vagy egyéb találkozóra, esetleg társadalmi eseményre, összejövetelre, egyszerûen vonzhatja maga köré az embereket, ami kiváló lehetõséget biztosít a kapcsolatépítésre! Cseréljen minél több elérhetõséget azokkal, akikkel jól szórakozik, ugyanis, több potenciál lehet némelyikükben, mint amennyire ma fény derült!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: