Egy hosszabb kapcsolatban nem könnyű megőrizni a szikrát, a szenvedélyt. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor valamit nagyon tudnak, náluk évek múltán sem kopnak az érzelmek. Vajon te is köztük vagy? Te is ismered a titkot? A horoszkópból kiderül.

Kos (március 21. – április 19.)

A Kos hihetetlenül tiszta szívű, elkötelezett és védelmező a partnerével szemben. Lelkesen élvezi a tapasztalatok megosztását. Amikor igazán szerelmes, szeretetét félelem nélkül és teljes erővel fejezi ki. Szenvedélye, figyelme évek múltán sem apad. Sőt… 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2022-07-31

Oroszlán (július 24. – augusztus 23.)

Az Oroszlán nagyon kifejező típus, de párjától is elvárja, hogy ő is hasonlóan cselekedjen. Nagylelkű, romantikus, olykor a dráma sem áll tőle távol, talán éppen ettől marad meg a szenvedély, az izgalom a párkapcsolatában oly sokáig.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Fizikai és szellemi energiái, ma nagyon magas szintet érhetnek el, így rendkívül motiválttá tehetik dolgaiban! Igyekezzen meglovagolni az adódó lehetõségeket, s a lehetõ legtöbbet kihozni a mai napból. Este, az eredményes, de nehéz nap után, bontson ki egy palack bort és fogyassza mértékkel és egészséggel!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: