A horoszkóp szerint ezeknek a csillagjegyeknek nem könnyű a kedvére tenni. Ők ugyanis meglehetősen nagy követelményeket állítanak a férfiak elé, ezért csak ritkán elégedettek úgy igazán. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

A Halak

A Halak hölgy hajlamos igen magas igényeket támasztani a férfiakkal szemben. Kiszámíthatatlannak tűnhet, mert folyton változik a hangulata. Ő a rekorder abban is, hogy az életet nehéznek, küzdelmesnek éli meg. Feláldozza magát, belebújik a mártírszerepbe, de valójában gyakran ő maga sem tudja, mit is szeretne igazán, vagy mi az, ami igazán boldoggá tenné. Pedig alapvetően kedves, nagyon szerethető és igazán különleges csillagjegy, a szívéhez ugyanakkor nehéz megtalálni a helyes utat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Igyekezzen alaposan megtervezni napját, kedves Halak, mert, ha ma jó alapokat rak le, rendkívül sikeres lehet! Mindezen kívül a másik fontos dolog, hogy legyen elég türelme az ön körül sertepertélõ emberekhez, akik ma sokat segíthetnek a haladásban. Ha mindkettõ kritérium teljesül, biztosan gyõzni fog!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3 csillagjegy, akit a legnehezebb meghódítani mind közül! Közte vagy te is?

A Mérleg

A Mérleg hölgyet lehetetlen küldetés meghódítani az olyan tulajdonságok nélkül, mint az  iskolázottság, udvariasság, a szépség iránti fogékonyság és persze a kisugárzás. Nem véletlenül várja el mindezt a jelentkezőktől, hiszen ő maga is rendelkezik ezekkel az ismérvekkel. Nem mellesleg ő nem egy akar lenni a párkapcsolatok között – ő az egyetlen akar lenni. Szóval, olyan férfira vágyik, akinek ő a legfontosabb és az első.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma kedvezõ változásokról értesülhet a munka terén, ami még inkább motiválhatja, hogy száz százalékos teljesítményt nyújtson. A kemény munka valóban meghozza hosszútávon a gyümölcsét, azonban, mint mindennek, ennek is van egy nagy hátulütõje, hogy közben másra nem igen jut az embernek ideje, energiája. Találja meg az egészséges egyensúlyt, újra és újra, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: