Az Ikrek

Az Ikrek hölgy ez elérhetetlenségi lista harmadik helyezettje. Ő nagyon is készen áll a mély és tartós kapcsolatra, persze csak akkor, ha a férfi kellően felcsigázta az érdeklődését. Tény és való, nála a kommunikáció, az izgalmas beszélgetések nagyon fontos szerepet töltenek be, ezért olyan társra vágyik, aki hozzá hasonlóan remekül kommunikál, képes izgalmasan, érdekesen beszélgetni, érti a szarkasztikus, cinikus poénokat, nem mellesleg megnyerő külsővel rendelkezik. Nem könnyű megfelelni az elvárásainak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő

A Vízöntő hölgy nagyon szívesen randizik, hiszen szereti a társaságot, az újdonságot, az izgalmas kihívásokat. Ugyanakkor ő is igencsak komoly elvárásokat támaszt a lehetséges partnerekkel szemben. Amellett, hogy a férfi kedvelje a színházi előadásokat, nem baj, ha kellő humorral is rendelkezik, szívesen kirándul a természetben, őszinte és megbízható is. A Vízöntő hölgynél a bizalom elsődleges, és ez az, amivel el lehet nyerni a szívét.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-06-17

A Bak

A Bak hölgy nagyon visszafogott és tartózkodó típus, nem mellesleg ellenállhatatlan csillagjegy. Az ő kezét nem nyered el azzal, ha elé viszed a sárkány levágott fejét. Ő komoly és megbízható társra vágyik, aki valóban mindent megtesz, hogy boldognak láthassa őt. Viszont ha képes vagy kiállni a talán nem is olyan kevés próbát, bízhatsz abban is, hogy vele a mese boldogan ér véget. Boldogan éltek, míg meg nem haltok…

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: