Akadnak olyan csillagjegy-párosítások, hogy eleinte nagyon erős vonzalmat éreznek egymás iránt, könnyen lehet, még házasságot is kötnek, még sincs esélyük a hosszú távú kapcsolatra, előre borítékolható, hogy válással végződik szerelem. Hogy melyek ezek a párok? Íme, a részletek.

A Halak és az Oroszlán kapcsolata

Talán nem is annyira meglepő, hogy ez a két csillagjegy nem marad együtt hosszú ideig. Szó szerint tűz és víz, hiszen az Oroszlán tüzes, míg a Halak a vizes jegyek közé tartozik. Az Oroszlán bátor és erős, nem mellesleg óriási egóval bír, a Halak érzékeny, aki szinte mindig az érzéseibe takarózik. Az Oroszlán kimondja, ami a szívén, a Halak mindezt bántásnak veszi. A Halak nem mondja ki, mi baja, az Oroszlán meg nem érti, a Halak miért bántódott meg. Ez a játék folyik kettőjük között újra és újra. A Halak úgy érzi, az Oroszlán nem törődik vele eleget, inkább a saját kedvteléseire fordít az energiát. Az Oroszlán pontosan másként látja a párkapcsolatot, szerinte mindent megtesz, csak épp a Halaknak semmi sem elég jó. A szenvedélyesen és romantikusan induló szerelem szép lassan halad a szakadék felé.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielõtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2020-07-13

A Nyilas és a Bak szerelme

Talán ez a két csillagjegy különbözik egymástól a leginkább. A Nyilas folyton azért rimánkodik, hogy a Bak próbáljon már meg lazítani egy kicsit, kapcsolódjon ki, bulizzon egy jót. A Bak szerint ezzel szemben a Nyilasnak fel kéne már végre nőnie és meg kéne tanulnia felelősséget vállalni. Képtelenek a másikat megérteni, mindketten ragaszkodnak a saját igazukhoz. Nem meglepő, ha ez a meddő vita folyamatosan veszekedéshez vezet. Az eleinte jól induló és szenvedélyes kapcsolatból egy idő után eltűnik a kémia, és csak az indulat marad. Egyikőjüket sem érdekli, mit akar a másik, és persze egyikőjük sem változna vagy engedne a másiknak. A Nyilas és a Bak jobb, ha belátják, szerelmüknek sajnos nincs túl sok esélye. Ha már a barátság érzése is elmúlik közöttük, kapcsolatuk biztosan szakítással végződik.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: