Legyen szó pénzről, evésről vagy szerelemről, ezek a csillagjegyek nem az önzetlenségükről vagy a mértéktartásról ismertek. Mindent és mindenkit akarnak. Azt a szót pedig, hogy NEM, hírből sem ismerik. Vajon te is a legakaratosabb, a legtelhetetlenebb csillagjegyek közé tartozol? A horoszkóp mindenkit leleplez.

1. Kos

A Kos az alkudozás mestere, aki mindenkor a legelőnyösebb ügyletre utazik. Az ingyen holmik megszállottja, az a típus, aki gyakran meglehetősen pofátlanul képes rárepülni az ingyen kajára a céges bulin vagy egy kiállításmegnyitón még akkor is, ha különösebben nem szorul rá az ilyesmire. Valójában ő még ebből is versenyt csinál.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-16)

Kedves Kos ma lehet, hogy meg kell birkóznia néhány anyago problémával, melyeket szíve szerint elodázna, azonban sajnos nem lehet. Ne hagyja, hogy érzelmei egy pillanatra is felülkerekedjenek józan eszén. Gondolja végig, mérlegelje hideg fejjel és tudatosan lehetõségeit, s majd csak aztán hozza meg a döntést az ügyben.

Mivel szabotálod a boldogságodat és céljaidat elérését? - A csillagjegyed tudja!

2. Bak

A Bak az a vezetőtípus, aki a legmagasabb év végi bónusszal leginkább saját magát jutalmazza. Nem azért, mert annyira kapzsi lenne, de úgy gondolja, ő valóban megdolgozott érte, jár neki. Tény és való, a munkájában kőkemény és megszállott, így az,  ha ismeri a saját munkája értékét, nem feltétlen elítélendő. Mindenesetre önmagával szemben elvétve kicsinyes.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-16)

Egy ideje már próbál összehozni egy találkozót barátaival, de úgy látszik sikertelenül. Mindig van valaki, aki nem ér rá. Most azonban úgy tûnik, kedves Bak, hogy sikerül megszervezni egy összejövetelt, amit már nagyon várt. Bizony jó is néha lazítani egy kicsit a barátokkal, kedves Bak.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: