Legyen szó pénzről, evésről vagy szerelemről, ezek a csillagjegyek nem az önzetlenségükről vagy a mértéktartásról ismertek. Mindent és mindenkit akarnak. Azt a szót pedig, hogy NEM, hírből sem ismerik. Vajon te is a legakaratosabb, a legtelhetetlenebb csillagjegyek közé tartozol? A horoszkóp mindenkit leleplez.

1. Kos

A Kos az alkudozás mestere, aki mindenkor a legelőnyösebb ügyletre utazik. Az ingyen holmik megszállottja, az a típus, aki gyakran meglehetősen pofátlanul képes rárepülni az ingyen kajára a céges bulin vagy egy kiállításmegnyitón még akkor is, ha különösebben nem szorul rá az ilyesmire. Valójában ő még ebből is versenyt csinál.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-10)

Ez a mai egy igazán jó napnak ígérkezik e temperamentumos jegy számára. Élvezzen ki minden percet, amit mások társaságában tölthet, ahol ma, feltehetõleg minden esetben jól fog szórakozni. Mindemellett viszont, pont eme önfeledt stílusa miatt, mára nem érdemes olyan feladatok elvégzését beterveznie, melyek önfegyelmet és reális gondolkodást igényelnek, sõt, ha teheti, inkább ne is dolgozzon, csak szórakozzon és pihenjen egész nap, ugyanis, ha munkával tölti a napot, akkor nagyban veszíthet remek hangulatából, vidám lendületébõl. Kár lenne érte!

Hétfői Horoszkóp 2022-07-25

2. Bak

A Bak az a vezetőtípus, aki a legmagasabb év végi bónusszal leginkább saját magát jutalmazza. Nem azért, mert annyira kapzsi lenne, de úgy gondolja, ő valóban megdolgozott érte, jár neki. Tény és való, a munkájában kőkemény és megszállott, így az,  ha ismeri a saját munkája értékét, nem feltétlen elítélendő. Mindenesetre önmagával szemben elvétve kicsinyes.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-10)

A mai nap hihetetlen energiák szabadulhatnak fel önben, kedves Bak, melyeket, ha nem sikerül valahol fizikálisan, mondjuk sportolás, vagy edzés formájában levezetnie, akár komoly feszültségeket is okozhat önben, melyek következtében, elviselhetetlenné is válhat. Legyen bölcs és menjen elébe ennek, s izzassza meg alaposan magát, hisz ez amúgy is jót tesz az egészségnek!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: