3. Oroszlán

Az Oroszlán a legrafináltabb trükköket képes bevetni, amikor vagyona megsokszorozásáról van szó. Valójában nem is tehet róla, hiszen imádja a luxust és a fényűzést, a pénz költésben biztosan nem ismer határokat. Legyen belőle bármennyi, valahogy sosem elég. Életstílusából adódóan nincs az a pénz, amit ne tudna elkölteni – leginkább saját magára.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma rendkívül lelkes és tettre kész lehet, amit az is tovább szíthat, hogy felemelt fõvel tekint a jövõre. Ha ilyen biztos a sikerben, akkor ma nem veszíthet, csak a végén aztán el ne felejtse megünnepelni a gyõzelmet szeretteivel, hisz csak úgy az igazi az öröm, ha van kivel megosztani. Ha nincs? Hát keressen valakit, hiszen a magány nem egy betegség, csak egy állapot, melyen talán a legkönnyebb változtatni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. Bika

A Bika akkor nem ismeri a mértéket, amikor a hasáról van szó. Imádja az éttermeket, a kulináris élvezetek megszállottja, ha tehetné a legszívesebben végigenné az étlapot. Alapból is úgy gondolja, a legjobb jár neki – és ha lehet, abból is minél több. Végül is megteheti, megdolgozik a luxusért, a fényűzésért.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp (február 03 - 09.) - Valaki a héten mondhat önnek valamit...

5. Skorpió

A Skorpió nem az anyagi javakkal, inkább a rá irányuló figyelemmel és szerelemmel képtelen megelégedni. Ő ugyanis azt viseli a legnehezebben, amikor párja nem csüng rajta egyfolytában, neki kell a folyamatos figyelem és elismerés. Amikor nem kapja meg, könnyen kitör belőle a féltékenység.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

 

Miért vonzódnak hozzád a férfiak? A csillagjegyedből kiderül...

 

 

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: